Hormony nebo mě vážně štve???

05.12.2009

Tak už dlouho jsem neslyšela z jeho úst blbinu (naposled u //).. až včera. Šlo o velkýho syna (9) a taky o jeho mluvení se mnou. Ćhtěla jsem, potřebovala jsem, slyšet, že nás má rád. Tom proto, že se bojí čerta a chtěl vědět, že se ho zastaneme, načež oznámil, že se nikoho zastávat nebude, že si Tom zaslouží jít do pekla.. Na prosbu, ať tu větu vysvětlí řekl, že nemá co vysvětlovat a odešel do ložnice.. já jsem mu už poněkolikáté vysvětlovala, že už mě nebaví všechno neustále opakovat dokola a že ten blbej TRAVIAN je důležitější, než já (mi vynadal, že jsem poslala vojáky moc daleko..)..Poslední tečka byla, když jsem mu dala jídlo na stůl a oznámila, že až bude mít hlad, má to na stole, načež hodinu poté vstal od PC a šel do kuchyně a udělal si ňákej chleba bo co... Bylo mi to fakt líto a to, že mě nevnímá, mě trápí už dýl. Takže jsem se během odpoledne dostala do lítosti, že nás nemá rád, že nás jenom trpí (důkazem je i to, že se mnou sám od sebe nespí) a večer už jsem brečela i před ním (páč jsem si šla lehnout).. Když jsem se mu snažila vysvětlit, co mě trápí, akorád mě zkritizoval, že Toma nevedu přísně, že jsem na něj měkká, že ho špatně trestám, že by do pekla měl jít, že nikdy ovšem neřekl, že nás nemá rád atd. a mezitím si stihl tak 3/4 hádky psát na chatu s kámošema.. Takže já si to přeložila: "Jsi neschopná matka, neschopná ženská a nesneseš kritiku." Poslední tečka byla, když kritizoval stále, ač viděl, že brečím, a že se mu snažím říct, že není lehký být na Toma sama a že poslední chlap, kterýmu jsem dovolila sáhnout do výchovy ho psychicky deptal (nejen čůr.kem, debilem, retardem apod..). Dodal nějakou poslední tečku něco jako: "Můžu Ti k tomu ještě říct poslední věc??" Dodal zase něco děsně důžitýho a já Vám nekecám, jak jsem šla jenom na WC, tak jsem tam dostala vztek a začla bušit do zdi vší silou a začla vááážně brečet.. tím jsem se sesypala na záchodové míse.. Ačkoliv bylo zavřeno, on to slyšel. Přišel, objal mě, oblíkl a odvedl do postele.. pak v klidu usl.. mě to trvalo další 4 hodiny, než jsem usla. Ráno (v poledne) jsem se vzbudila.. bylo uvařeno, vyžehleno a já nevím co všechno.. Ale já mu o to nestojím! Já chtěla jen slyšet, že nás má rád. Třeba tím říká: Mám Vás rád.. určitě, ale já to POTŘEBUJU slyšet! Rezignuju.. už zase brečím, jak je mi to líto.. neřekne mi, že mě miluje, ne.. prostě ne.. tak ať si trhne.. budu se o něj starat, ale city, ať ode mě nečeká! Mě už to vtírání nebaví!

Ano dámy a slečny a paní. Jak jsem byla vytočená, tak jsem mu napsala na Skype:
[5.12.2009 18:42:24] Jana Kulhánková: Promiň, vím, že se chovám jako hysterická kráva. Vím, že jsem kráva. Vím, že mám neschopný dítě. Je mi to líto. Vím, že asi nechápeš, co vlastně chci. Chci se přestat cítit jako idiot. Je to můj problém. Vím, že Ti to je fuk. Chápu Tě.
[5.12.2009 18:44:14] scorpionek.a: me na tobe zalezi
[5.12.2009 18:56:19] Jana Kulhánková: V pohodě, nemusíš se přemáhat. Nedělej nic a neříkej nic, co nechceš. Nečekám odpověď. Nebudu Ti říkat, že Tě miluju a tím Tě dostávat do trapné situace, že mi to máš říkat taky. Vím, že nejsi zamilovaný, vím, že mě nemiluješ. Ačkoliv bych to chtěla slyšet, vím, že to necítíš. Už Tě nechám být. Budu se snažit Tě otravovat co nejmíň. Včetně citových projevů.
Přišel, brečel.. lehl si ke mě a řekl: "To myslíš vážně, co jsi napsala?"
Řekla jsem mu, že potřebuju slyšet, že mě má rád, že potřebuju vědět, že má rád i Toma a že si o něm nemyslí to nejhorší. Že mě vááně štve, že mě vůbec neposlouchá..
řekl, že je pravda, že to asi přehnal, ale že jsem jiná, že jsem jiná už týden.. řekla jsem mu, že už týden přemýšlím o tom, že ho kopnu do prdele, páč nepotřebuju doma někoho, kdo mě ignoruje.. bo tak něco.. Uznal to! Holky, on to uznal, a řekl, že co jsem doma, je to jiný. Že to není špatný, ale že mi chybí lidé. Že jenom on to nedožene. Ale že mě chápe a že nás má rád, hodně rád..
No a dneska dokonce řekl, že má na něco chuť a ne na jídlo :\x: ..
On není blbej, jen pomalej.. a pomohli jste mi.. musela jsem se nadechnout a říct mu to na plnou hubu, páč oni jsou nechápaví.. zvlášť hůř se nás dá chápat teď, jako citlivky..
Moc děkuji za názory. Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já bych ho taky neměnila, to si raději dám práci a s Travianem si zasoupeřím. A je fakt, že mám čas na sebe.. chystám se do tý cukrárny.. nebo aspoň pro dort.. na těhu kurz a tak.. a už jsem se smířila s faktem, e po doktorech mi doprovody dělat nebude, ovšem o porodu přemýšlí! Mluvil o tom s kamarádem. Ten mi to žaloval.. pa holky a ještě jednou moooc děkuji.. pomohlo.

teda děsný,ti chlapy,mě ten můj taky vždycky nasere,jako řekne mi zase co pro nás všechno nakoupil a co udělal a to,když dojede z práce je všechno hotové,ale prostě to že mě miluje mi taky moc neříká a já mu říkám,že ho miluji a potřebuju city a né jídlo a atd. Já nevím,ale jsou asi fakt zabednění!!!!
řekně mi taky,že nejstaršího rozmazluju a jsem měkká atd.!Furt dokola...
No a co se týká Travianu tak to je pěkná pí..vina,to bych mu asi už zakroutila krkem...
Je to fakt jiná rasa a vůbec neví co potřebujeme...je to děs!!!
Měj se hezky a nestresuj se moc!!!Terka :a:

ahoj, to je mi straašně líto, samozřejmně, že to taky znám. Víš já si myslím, že tě má určitě hodně rád, oni někteří lidé to nedokáží vyjádřit slovy a nenechají se do toho nutit, ale tím, že nakonec poklidil a uvařil, je jeho způsob jak ti říct, že tě má moc rád. Někteří muži jsou nám záhadou, a je škoda, že tě ani nevyslechne, oni chlapi mají pocit, že kecáme samé nesmyli a příjde jím, že nás to hned přejde. Tak to neřeší. Je to smutné, ale nejsou všichni jak z romantického filmu. A s těmi PC hry, Co myslíš že zrovna můj přítel dělá? sedí u komplu, je to asi o zvyku, je mi to líto, že tam celý den sedí, ale neměnila bych ho, protože na jednu stránku mě to určitě vyhovuje-mám čas pro sebe. Doufám, že se Vám to spraví.. Například já brečím skoro každý den... Ale svádím to na hormony tak mě to uklidňuje. Měj se krásně...

Nebyla včera nějaký erupce na slunci??? ;) přečtisi o načí knedlíkové bitvě ;)
Hele já mám doma taky takovýho ťunťu, vím, že nás moc miluje, jenže prostě to říct neumí, dokazuje to všelijak, i já občas vyteču, že to potřebuju slyšet, jenže pak se kouknu na to jak to chodí u nich doma a ničemu se nedivím :( Takže přeju pevné nervy ;)
A co se týká hraní her na počítači, jsou tři možnosti, buď to zkousneš a budeš mu to trpět, nebo ho kopneš do prdele (bývalej u toho seděl furt ;) a taky proto je bývalej) a nebo doporučuju pořídit zakrslého králíka, který rád ožírá káble od počítače ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

chlap a hry???? nikdy víc!!!! můj bývalý hrál denně i 8 hodin, ve dne, v noci....po 4 letech jsem ho poslala do p***e . Hele, netrap se, já se dnes taky rozbrečela...málem bych ho neviděla ani zítra po týdnu. Naštěstí se do toho vložila jeho maminka a vyřešila hlídání jeho dcery. uff

Tak vidím , že to nemáš jednoduché..... ono víš pokud ten chlap city k určitému člověku necítí , tak je pochopitelně nemůže dávat..... jiné by to bylo kdyby tě alespoň poslechl jaký máš problém nebo čím se trápíš a né tě poslouchat a přitom si psát s jinými kamarády při rozhovoru s tebou. Každopádně bych se mu přestala svěřovat se svými straostmi a vyhýbala bych se mu až do té doby než by si uvědomil co způsobil je mi to líto , ale poslala bych ho k vodě.... musí mít pochopení , že jsi těhotná a máš prost ějen starosti a taky jsi člověk co potřebuje slova útěchy...... posílám trošičku síly na další dny....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo, jo, já to mám taky tak....jednou jedinkrát jsem to přítelovi řekla - tu noc, co jsme počali - za to on mi to neřekl zatím ani jednou..ale důležité je, že to cítím a on taky. No snad se dočkám po porodu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka