bolest při sexu

04.12.2009

holky, mám problém, pořád mě bolí jizva po nástřihu, dokonce tam mám jedno takový místo, kterýho, když se dotknu mi tečou slzy, dr. mi řekl, že je to ukázkově zahojený a že to bolet nemůže, jestli to prý bolí, tak to mám v hlavě. Jenže jak se toho zbavit, mě to prostě bolí, někdy i samo o sobě. už se ani necítím jak ženská, vyčítám si blbý výběr porodnice, to že jsem nedala nesouhlas s nástřihem, prostě všechno. Co by jste dělaly vy? mám zkusit jiného dr.? Možná, že mi z toho už fakt hrabe. Ale chci se zas cítit dobře, snad už bych mohla 9měs po porodu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, být tebou, vyměním dr, protože když tě to bolí, a dr tvrdí, že to máš "v hlavě", tak na co teda je? Souhlasím s tím, ať to zkusíš masírovat, a máš tam něco viditelnýho, jakou bouličku nebo výstupek? A bolí to jen při dotyku, nebo i bez něj?

určitě změnit dr.!!nejde jen o bolest jako takovou,ale takováhle třeba i maličkost Ti hlavně ničí psychiku,takže mamuško určiě odtakového dr .uteč co ti není schopen pomoci,se divím že jsi to vydržela tak dlouho,mě by to taky vážně sralo(s prominutím) takovýhle problém,třeba už jen kvuli tomu sexu :a:

To je zvláštní, že to bolí tak dlouho. Určo bych s tím zašla někam jinam. Že tě nastřihli je dobře, lepší než se rozervat, ale pokud tě to bolí, dojdi si s tím. Zkus masírovat to místo každej večer olivovým olejem, jen jemně, třeba tři minutky denně, aby se to povolilo a jakoby roztáhlo. A jinak bych to teda řešila výměnou doktora, protože tě naprosto chápu, že je ti to nepříjemný a ani pak člověk nemá na nic chuť, jelikož má strach z bolesti. Držím palečky, ať se to brzo vyřeší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky