Tak jsem tu a zase 2v1 :-(

05.12.2009

Ahojky holky :( tak se hlásím, ale né jako maminka, ale stále jako těhulka.. :r: Vůbec mi není do zpěvu. Chtěla jsem Vám moc poděkovat, kdo jste na nás mysleli. Ale my snad zůstaneme 2v1 navždy. Dnes jsem dle MS 42+1 a dle sona 40+5 a stále s námi nechtějí nic dělat. Včera mě pustili na sobotu domů a zítra ráno zase nastupuju do té stupidní nemocnice. Ležím tam jak debil pro nic za nic.. Primář je arogantní debil. Je tam se mnou holčina která je dle UTZ i MS 42+2 a stále s ní taky nic nedělá a včera ji poslal taky na sobotu domů - ještě se při vizitě zmínil, že to přenášení mimi nemusí přežít, že není bůh..No je to normální?? :? Četla jsem si rizika přenášení a už se začínám docela obávat nejhoršího. Jsem už psychicky na dně, tak manžel volal do jiné porodky a pokud mi v pondělí neřeknou jasně, co bude, to už budu 41+0 tak jedeme pryč na revers. TAk ještě jednou moc děkuji a mějte se krásně.. A všem maminkám, které to mají už za sebou MOOOC GRATULUJI :c: a přeji hodně štěstíčka, a těm které to čeká, ať se co nejdříve dočkají a mají ty poklady brzy u sebe a hlavně pohodové doktory a co nejméně bolestivý porod. :*[]:

Když je v sonu a podle PM takový rozdíl, mají se chytit 40+0 a jak říkáš ty max. 41+0 a nechat si porod vyvolat. To stojí tolik ten prášek? Že Ti ho nemůže dát? Pro mimčo i mamminu je to riziko, to ví i laik.. obvolala bych si nemocnice kolem Tebe a v pondělí bych měla už náhradní plán, s kterým bych šla okamžitě pryč, když primář nekývne na vyvolávačku..

Ahoj Hani, tak to mě mrzí to jsou takoví hulváti to je děs. Seber se a jsi do jiné porodnice když je ta možnost. Kde se k tobě tak chovají v jaké to je porodnici? Jana

Ahoj,tak to je děs,takový přístup,okamžitě bych volala nebo jela jinam.Já jsem byla ve 40t a doktor mě nenechal přenášet,malá se narodila 2dny před termínem.

ahojky to je smutne jak se ti doktori chovaji...Ale ja byt tebou bych hned sla do jine porodnice ,ani bych nad tim premyslela jak muzou nechat 42+1tak ze ji neposlou rodit to je hruza...kam to vse speje?ze ktomu fakt k tem doktorum nemam slov pa at to mas co nejdriv za sebou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka