budu vrazdit

02.10.2007

Asi toho doktora zabiju nenavidim ho jak to jen jde!!Byla jsem si pozadat o tu neschopenku rekla jsem mu ze me boli zada a obcas ze mi otykaji nohy a ze se mi dela blbe a ze ty 12cky proste nezvladam jestli mi to muze napsat a on mi na to rekl: 20tilety holce nebud psat neschopenku tyhle bolesti k tehotenstvi patri, driv zensky delaly na poli a tahaly kyble s vodou atd. ..Ja mu rekla jako coze ??A ze to proste nezvladam a on proste rekl ze mi to nenapise , ze jsem mlada a ze mimi je v poradku a to ze me neni dobre ze je mu jedno a tim skoncil...Tak jdu dneska k jinemu a necham se k nemu prevést..
No a zitra musim do prace se asi zblaznim a to jsem jeste nachcipana..

Kikatko,dobré pořízení u nového lékaře a ať jsi spokojená.A co si na toho lékaře stěžovat?Na jeho jednání atd?

No to snad není možný!!!!!!!! Né, že by neměl pravdu, ale asi si nevšiml jak se kolem nás změnilo životní prostředí a kolik bývá problému s těhotenstvím...místo aby byl rád, že bude další prcek na světě a maminka si zasloženě odpočině a připraví na porod a mateřství a to je úplně jedno kolik jí je!!
Ať ti to dobře dopadne a dej vědět!!

Moc moc držím pěsti, o takovém hovadu jsem snad ještě neslyšela! Jeho manželka musí být chudák.. jestli mu teda ještě neutekla..

to je pěknej debil:-(, ale kdybys na nás dala hned na začátku a přešla k jinýmu, tak sis mohla celý to trápení ušetřit:-)

Panebože jak takový debil může ještě ordinovat?...no děláš dobře, budu ti držet všehcny palce a pěsti, ať ti to u toho nového vyjde a na toho starého bych si stěžovala, fakt. Ale nevím kde, ale určitě bych se s ním nepárala a někde ho udala...hňupa. Ty jo, teď jsem se musela až rozčílit, tož je to možné???????:-)))))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aspoň už to budu mít za sebou:-))))))))))))))))))))))))))))))))...jak já vám pak dám holky vědět?...Bůhví, kdy se dostanu na net po porodu....:-((((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

páč kdyby to mělo být na manželovi, tak to už pak můžu napsat sama:-))))))))))))))...ale nebojte, určitě chytnu bolesti doma když budu mít zapnutý počítač, tak vám aspoň napíšu, že jedu:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...a kdyby něco, ještě mám mail na AkneL a napsané icq na Monču K.:-))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to je hezké, že všechny spoléháte na mě, ale co když budu v tu dobu taky rodit???? Ale já mám telefon na sestricku, tak ta by to tu snad všechno vyřídila:-) A Hanko neboj, jak se tu neobjevíš jeden den tak nám to bude jasné:-)))))

Tak to je fakt magor!!! To je dobře že chceš přejít k jinému, ten ti ji určitě na píše hned, věř mi:-)

Dik holky za podporu..snad to dobre dopadne...Vcera jsem tam u nej byla i s pritelem a ten tam na nej chtel vlitnout kdyz videl jak jsem vylezla z ordinace se slzama v ocich...ale rekla jsem mu at se na toho blbce vykasle...

In reply to by Kikatka

To máš pravdu to by nestálo zato,ale popravdě můj přítel by tam taky asi vletěl!!!!!!!!!!!Ten doktor je opravdu magor a neechápu jak může provádět takovou praxi!!!Doufám,že teď si vybereš líp:-)papa

Ahojky Kikatko,tak to jsi dobře udělala,ani se mi nechce věřit,že nějaký doktor může být takový kretén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já si myslím,že tohle by si nesměl ani dovolit!!!!!papa

je jsem si nevšimla,že už přecházíš tak to přeji lepší pořízení a myslím,že i lépe pořídíš protože takových hnusu mezi doktory nemuže bít tolik

Ahoj Kikatko.To je mi opravdu líto to člověka jen naštve.Tak ho zkus vyměnit to přece nejde aby tak s tebou zametal vždyt to je nějaký no ted mě nenapadá ten správný výraz ale je to od něho docela nemorální se mi i zda.Tak zkus podniknout jiné kroky at nemusíš trpět to tobě a mimískovy určitě jen ušjkodí.Přeji ti aby jsi příště pořídila lépe a mohla si to těhotenství konečně začít pořádně užívat se vším všudy tudiž i s odpočinkem.

Kikatko dobře jsi udělala,konečně jsi šla k jinýmu,tohle je hulvát:/ jedině že by sis zítra zašla už k tomu novýmu a vzala si zatím dovču.) co dělaly ženský dřív je všem úplně někde.....

In reply to by kralinda1

Me je to taky jedno co delaly driv ted je jina doba..je to proste hajzl..no ted nastupuju na kratkej takze pujde streda a ctvrtek a pa so a ne mam volno ..dneska se ho zeptam jestli me vezme atd. tak uvidime snad by mi ji mohl dat abych uz pristi tyden nemusela..kamaradka mi rikala ze je dobrej a hodnej ze mi to urcite napise..tak doufam ze to bude ok..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky