Problém s pitím

02.12.2009

Ahoj malé bude půl roku chtěla jsem se zeptat kdy začít s mléčnýma kašema zatím papá k večeři nemléčné od Hami a ještě mám problém do ní dostat nějaké pití čaje vodu ani šťávu nechce jsme na Bebě 1 Premium ale pít musí jak na ní???

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsem se pročetla přes tu kupu odpovědí.. :-(
já dávala mléčné od 4 měsíců... od Nutrilonu rýžovou ta byla nejlepší...nevíc Vojtovi chutnala....
s tím pitím, pokud pije jenom mlíko tak mít nutně jinou tekutinu nemusí, ale já dávala VOjtovi od 2 týdnů pít, páč nemáme v pořádku ledviny, musí pít hodně. a jelikož mi nevypije nic kromě slazenýho tak mu holt dávám sladký. Vodu si dá ode mě ze sklínky leda tak lok dva... a jinak jsem mu dávala když byl tak malinký jenom granulované čaje od HIPPu.
nevím kde je problém že malá nechce pít, ale zkoušej pořád, pokud nechce z flašky, dávej jí ze lžičky. Vojťas problém neměl, zvyklý byl na flašku i na prso... zkoušej,kdyžtak se zeptej,ráda poradím...

In reply to by MarcelaK2

Malá právě je také zvyklá jak na prso tak na lahvičku v tom problém nemáme ale jen to aby pila teď má teplotky(je nemocná)jenže bez úspěchu ze lžičky mě to plive a čajík když je teplý tak si max.2krát lokne a je po pití pak to nechce vůbec.Bude ji za 14 dní půl roku myslíš že když mám doma čaj od ukončeného 6m jmenuje se červená karkulka od hippu že ji to mohu dát o 2 týdny dřív???Přeci jen je to ovocný čajík tak by ji třeba mohl zachutnat jinak jsem doteď zkoušela od Lerosu s heřmánkem a pak takovej žlutej.Takže bylinky a popravdě mě tedy taky nechutnají ty čaje.

In reply to by lynx001

zkus jí malinko přisladit třeba (myslím obyč. čaj) ten od hippu je sladký dost...třeba to bude chtít....a zkus jí ho udělat i né teplý, zkus aspoň vlažný nebo studený (ne ledový) aspoň něco ať vypije - držím pěsti a ať je malá brzy fit

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak nevím jestli se zázrak stal kůli tomu že je nemocná nebo jestli ji chutnal ale normálně mě vyžahla 100ml.Kolik by toho denně malá měla vypít a hold teď když je nemocná??Nerada bych ji nějak ublížila.Děkuju za radu

In reply to by Petra 82

Děkuju malá je na UM jenom teď mě doporučily kojit jinak dávám UM protože moje mlíčko ji nestačí nepřibírá po něm ale jelikož je nemocná tak ji to momentálně stačí.Takže budu dávat max. těch 250ml čajíčku moc děkuju.Kdyby náhodou chtěla víc tak cinknu dr.a zeptám se ji dnes mě to vůbec nenapadlo se zeptat když jsem tam s malou byla.To jsem ale blbá...

In reply to by lynx001

Blbá nejsi člověk nemůže myslet na všechno tak jestly malou ted kojíš tak by jí to mělo stačit a to malá byla plně na UM mlíku já se jen ptám že sis udržela laktaci že jí stačí jen MM.

In reply to by Petra 82

Normálně jsem kojila pak najednou začla mít průjem tak jsem s ní lítala po doktorech zhubla tak dr.řekla ať přejdem na UM protože mé mlíčko už ji nestačí takže jsem kojila v noci 1krát a přes den je na UM.Myslela jsem že by se to mohlo zlepšit ale bohužel.Teď jak je nemocná tak 2 dny ji mé mlíčko stačilo neměla hlad tak ji to stačilo ale teď je malé už líp a mlíčko ji nestačí takže zase dávám UM.Mno a jsme s dr.domluvené že teď přes chřipkové epidemie ji mám sem tam dát cucnout aby do sebe dostala protilátky jinak ji mám dávat UM aby byla napapkaná a spokojená.

In reply to by lynx001

Aha já jsem myslela že už jí nekojíš vůbec tak my bylo divné že máš mlíko a stejně je to zajímavé že kojíš jen jednou a mlíčko jí ted stačilo je pravda že při nemoci ty dětičky jí málo no asi máš kvalitní "mlíkárny" že se ti mlíčko tvoří když je potřeba . :)

In reply to by lynx001

Jj hlavně když ti pije to je dobře ti doktoři jsou chytří jak blázen nikomu nedoporučujou dávat čajík při kojení a většina dětí potom stávkuje a žádný čaj nechce a maminko porad si. Naše nám doporučila dávat malé množství už od narození a žádný problém s pitím jsme neměly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky