Padání vlasů

04.12.2009

Ahoj holky tak se připojuji do klubu k těm, kterým začaly po porodu, mně respektive až po 3 měsících brutálně padat vlasy. Je to fat mazec, když se rozčesávám, jseou to úplně trsy. Co s tím děláte???? Já teda byla stříhaná naposledy v dubnu :jawdrop: Ke kadeřnici se jen tak nedostanu,ptž k ní dojíždím a ještě je to tam na min. 3 hoďky, melír a stříhání. Nejdřív tak v lednu, teď nemám hlídáníčko. Včera jsem tedy vzala nůžky a zastřihla si konečky tak 5 cm, ale jestli to bude padat takovou frekvencí jak doposud, tak jsem zralý adept na krátký sestřih :r: Jak jste na tom vy ostatní? :a:

Teda musím zatím zaklepat ale tři měsíce po porodu jsou fuč a vlasy stále mám :s: Taky jen čekám kdy začnou padat když to čtu jaký s tím jsou problémy ale vůbec nepadaj...

nedávno jsme to řešily na zářijkách, asi ses zrovna neúčastnila, psala jsem nejdřív, že se mě to zatím vyhnulo...ale ouvej, asi 2měsíce po porodu nebo možná trošinku později, teď nevím přesně jsem na tom jako ty... hnus fialový, vlasy po umytí když učešu, držím trsy v rukou a i tak jako normálně mi padají. Nelly to má co chvilku v ručičce, v postýlce, na plínce když ji dávám odříhnout-je mi z toho na nic. A to jsem si pochvalovala jak se mi to vyhlo v 6týdnech a i kadeřnice mi říkala-ty jo, vlasy ti nepadají vůbec, super, tak jsem řekla, no, to má padat asi jen v 6týdnech že? A ona na to, že až rok po porodu :( a já se tak těšila že to bude OK. Nehty v pohodě, já měla vždy pevné, ale pleť taky docela o ničem :n: a to jsem ji v těhu měla krásnou až právě každý říkal, že nemůžu čekat holku, že ta ubírá krásu a já jsem na to moc pěkná..a holčička se mi narodila :°*°: :s:

In reply to by alishaaa

asi se nám to začíná projevovat až teĎ :( já už mám naštěstí krátké vlasy, takže to není taková hrůza, ještě že mě osvítilo a fakt jsem se před porodem nechala ostříhat... vždycky jsem taky měla dlouhé totiž tak jako ty.

Ahojky Ali, tak já ti moc neporadím, protože musím zaklepat..... ale mě vlasy nepadají vůůbec! Snad ani nezačnou!! Držím palečky at se to srovná!! :a:

Ahoj, já si tím také prošla, začali mi padat šíleným způsobem 2 měsíce po porodu no a začlo se to pomalu spravovat až teď (malé je 6 měsíců), ale ještě to není úplně ončo, ale padají výrazně míň. Jinak mě osobně na to nepomáhalo nic, koupila jsem si šampon v lékárně, nějaký vitamíny a pořád stejný, teď mám vlasů polovinu, ale už se těším, jak začnou dorůstat.

Ahoj, také jsem si tím prošla. Začalo to 3 měsíce po porodu a trvalo to dva měsíce. Teď už je to zase v pohodě. Řekla bych, že mi dost pomáhal obyčejný kopřivový šampón a kapsle Panthenol (cca 60,- Kč).

Já jsem v 8 měsící a moje kadeřnice mě předem upozornila na to, že mi tak ve třetím měsící až ve čtvrtém po porodu začnou hodně vypadávat vlasy. Dělat se proti tomu nedá nic, hlavně nemám panikařit. Jsem ráda, že mám tak vstřícnou kadeřnici.

zrovna včera jsem četla na netu,že během těhotenství vlasy vypadávají méně a zhoustnou,ale asi 3 měsíce po porodu začnou padat,aby se vrátily do normálu

jo tak me taky začali padat kolem toho tretiho mesioce po porodu a uz je to skoro dva mesice a je to porad stejny...vsude same moje vlasy uz se bojim poradne ucesat aby mi tam neco vubec zustalo,jsem zvedava kdy to prestane,snad brzo jinak budu plesata.Ke kadernici se mi snad povede obednat tento mesic...

me taky padaji, jsou vsude,ale mam kratky takze pohoda , zacali ve trech mesicich po po:-) ale po porodu jsem prestala barvit uplne, to je oslabuje, to uz by mi vypadal i ten zbytek

Ahoj, no mně už takhle padají něco kolem dvou měsíců, taky jsem to razantně zkrátila a nic. Plešatá ještě nejsem, ale asi k tomu brzy dospěju a vitamíny mi nezabrali ani šampony za majlant, prostě musíme vydržet až to přejde, pak to snad doroste.

tak mě teda vlasy nepadají :n: ,ale strašně se mi lámou nehty!V těhotenství jsem měla krásný a teď katastrofa :sick: .Zkus nějaký vitamín :s: .Já jdu k holiči příští týden a chci se nechat ostříhat-je to praktičtější.Taky tam strávím dobu melíry apod.,tak taťka bude hlídat!! :s: :s:

In reply to by radaxxl

Já mám teda nechtíky ok a pleť taky. V těhu se mi to všechno zlepšilo i vlasy nádherně zhoustly. Poptám se v lékárně na vitamíny. Začla jsem pít magnézko kvůli křečím v nohách a únavě a je to lepší, psali že se při kojení může, tak doufám, že s ostatními vytamíny nebude problém :a:
http://www.prckoviste.cz/elianka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka