dovolená u moře. V těhotenství

22.11.2009

holčíny potřebovala bych poradit. Chceme letět s já teď10tt a kamarádka také na dovolenou k moři ale až tak v půlce března termin mám na konci června. Myslíte že se nic nestane.?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já byla ve 12tt, těhotenství přišlo tak nějak neočekávaně. Tenkrát jsem si to hodně zjišťovala, každý tvrdí něco jiného. Přečetla a slyšela jsem toho opravdu spoustu a závěr? Nejideálnější období pro cestování je druhý trimestr, pokud se maminka cítí dobře, miminku nic nehrozí. Ještě si určitě vyber nějakou kultivovanou destinaci. U letecké společnosti si ověř do kdy s nima můžeš letět, některé mají opravdu omezení jen do určitého týdne. Ve mě byla malinkatá dušička když jsme se odlepili od země, ale všechno dobře dopadlo. A na dovolené jsem potkala tolik těhulí, že jsem nestačila zírat.

ahojky,nevim letadlem,ale do chorvatska autem sem jela tri mesice pred porodem a nadherne jsem si to uzila.Jed urcite si to uzij,ale zeptej se sveho gynekologa,co rika na to letani... :a:

to si teda nedovedu představit. To budeš cca 4.měsíce před porodem. Já bych nejela. Taky si zjisti u leteckých společností do kolikátého tt můžeš snima cestovat. Slyšela jsem že max do 30tt :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojda, já řešila něco podobného v srpnu. Měli jsem naplánovanou předsvatební cestu na Krétu a strašně jsme se se skoromanželem těšili. Jenže já začátkem července zjistila, že jsem těhu a tak, po velkém váhání a zjišťování informací, jsme nakonec nejeli nikam :s: . I doktorka mi řekla, že je to na mě, nikdo ti neřekne jeď nebo nejeď. Já si prostě řekla, že mi to za to nestojí, když to vezmu zpětně, tak by se asi nic nestalo, protože mám naprosto nekomplikované a bezproblémové těhotenství :) . Ale to všechno jsou kdyby, které člověk nemůže vědět dopředu. Počítej s tím, že stát se může cokoliv a taky si promysli, kde budeš v té zemi kam chcete jet, shánět doktora! Je pravda, že největší riziko potratu je v 1. trimestru, proto jsem se rozhodla, tak jak jsem se rozhodla. Měj se a přeju pohodové těhulkování :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky