spaní ve velké posteli

04.12.2009

Zdravím. Malá se poslední dobou budí ráno dřív, než obvykle. :§) Kdybych jí po posledním ranním kojení vrátila do postýlky, už neusne. Nechávám si ji tedy ráno ve velké posteli, kde při kojení usne. Šiju si na sebe bič? Mám ji raději vracet do postýlky a hold se nevyspat? Jak jste to měli vy? Bojím, bojím, aby pak nebyl nějaký problém s odnaučováním... Díky moc :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

nee nesijes.Unas to setjny :) mala usina ve velke posteli a jak usne prenasim do postylky.Rano jak se vzbudi dostane mliko a jde knam do postele protoze bys v postylce uz neusla a v posteli krasne chrupka :a: ja to neresim

Malému je 13 měsíců a vždycky jsem si ho brala taky k sobě. Teď se mi pravidelně budí kolem 5 ráno, stojí v postýlce a ukazuje na tu naší a já jsem totálně líná ho uspávat v postýlce, tak si ho beru k sobě, kde ještě tak na 3/4 hoďku spinká. Takže bych řekla, že bič jsem si na sebe neušila, vůbec mě to neobtěžuje, naopak jsou to krásná rána :-)

já taky beru malou občas k nám do postele- hlavně k ránu když ji kojím v leže tak u toho ještě obě dvě usneme a nechce se mi ji budit a přesouvat... Já myslím že to taková hrůza není- pokud ti to nevadí, však je pěkné se k sobě po ránu přitulit ne? A neboj nejpozději v pubertě určitě z tvojí postele uteče :-D a pak budeme jenom s láskou vzpomínat jak to bylo krásné tulit se k mimču...

ahoj DenyPu,
Já si Elišku beru na noc vždy k nám do postele, přítelovi to nevadí, ona se občas v noci sápe i k němu, že jako chce pohladit a tak, malé je 7měsíců a přes den ji dávám normálka do své postýlky a nebo do kočárku to není problém, ale v noci je zvyklá spinkat s náma, dneska jsem ji zkusila ráno dát do její postýlky a když zjistila že je tam sama tak protestovala a když jsem ji šoupla k taťkovi tak chriní ještě teď:-))
Nevím jestli jsem si na sebe ten bič neupletla taky, ale snad se to časem zlepší, nám to nevadí ani jednomu tak to je hlavní. až bude větší tak to snad pochopí.

tak já jí beru (10měs.) taky k nám do postele budí se mi každou noc ve 3 ráno a jsem lenoch ji uspávat hodinu v postýlce a stát tam. Stoupne si a kouká z ní a chce k nám.

nevim jak mas strae miminko, ale malemu je skoror rok ted ma trable se zoubkem a kdyz se ve 3hod vzbudi s placem tak si ho vemu k sobe.. kdyz je v pohode spi ve sve postylce az do 5 kdyz ma trapeni je pul noci ve svem a pul noci s nama..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka