Holky pomoc! Už fakt nevím kdy to přejde....

26.11.2009

Milé maminky, těhulky, já už jsem fakt nešťastná! :O Myslela jsem si, že to zatrápené zvracení :sick: už přešlo, ale je to zpátky :jawdrop: a mnohem horší! Vše co sním jde ven. Už nemůžu ani pít. Zkoušela jsem různé rady, ale nepomáhá fakt nic. Jak dlouho to ještě bude trvat. Jsem ve 13. týdnu a tak jsem si myslela, že to přejde :( ach jo, doufám, že je vám lépe!

Ahojky, já to znám moc dobře, jsem ve 14 týdnu a zvracím pořád, doktor mi napsal Torecan, tak si ho hned v posteli dam a je to mnohem lepší. U mého prvního syna jsem také zvracela asi do 6 měsíce a pak ještě na porodním sále asi 6krát, takže síla. Ale měla jsem porod 28 hodin, takže to bylo i bolestma. Tak držim palečky ať tě to brzy přejde, taky se uklidnuju, že mě to snad ted prejde rychleji. Petra

In reply to by ppeettuullaa

Děkuji za podporu, to zvracení je fakt pěkná otrava. Dokáže to tak otrávit. Poslední dny jsem byla totálně neschopná. Doktor mi na to nic nedal. Nepatrně to ustupuje, ale nejhorší je to v noci. Tak doufám, že nám oběma bude brzy líp:-) :a: Myslím, že si to už zasloužíme.

já na tom byla nejhůř od 6. do 10.tt - zvracela jsem všechno (jídlo i pití), z babských rad nepomáhalo nic, nevolnosti byly permanentní asi tak od půl třetí ranní do desáté večerní, dodnes nechápu, jak jsem to dokázala přežít :?
asi tak od 17.tt jsou ty nevolnosti opravdu "jen" ranní, než do sebe dostanu prvních pár soust snídaně, tak je to vždycky boj, ale většinou to zvládám bez zvracení, špatně mi je ve chvílích, kdy mám hlad, takže s sebou pořád nosím aspoň banán. Upřímně řečeno, test na cukrovku (tj. celé dopoledne o hladu) mě děsí mnohem víc než porod.

In reply to by ha.nka

To by mne taky zajímalo, jak jsi to přežila :///: Testu na cukrovku se bojíš....tedy respektive toho hladu, asi chápu....jsou to starosti, že?
Tak mám nabídku :s: já za Tebe půjdu na testy na cukrovku a Ty to za mne odrodíš :///: :s: :///:

ahojky já zvracela soro do sedmýho měsíce,holt každá si to užíváme jinak,no,vydrž a uvidíš,že to přejde.Výsledek stojí za to,to jsem si říkala já a taky jsem se dočkala

In reply to by Dada78

Obdivuji všechny maminky, které jsou tak statečné :one: . Já už se občas skutečně hroutím a říkám, že na tohle předem člověka opravdu nikdo nepřipravil. V knížkách se píší občasné ranní těhotenské nevolnosti, ale nikdo nepíše jakou to má intenzitu, že to trvá celý den a kolikráte i uprostřed noci. A pak potkávám usměvavé těhulky ve městě....a když už to máš všechno za s sebou....šla by jsi ještě do dalšího miminka??? Já mám pocit, že už snad ani další nebudu chtít.

In reply to by Bonaquaa2

nezoufej,i když já vim,mě se to řekne,taky jsem byla zoufalá.Já musela jenom ležet,ani vodu jsem neudržela.Holt každá si to užíváme po svym.Taky jsem si říkala,že už nikdy tohle zažívat nechci..to samý u porodu(zkoušela jsem rodit normálně a po sedmi hodkách bolestí jsem nakonec musela na císaře),prosila jsem at už to skončí,že už nemůžu a dneska jsem 22 dní po porodu a říkám,že bych do toho šla znova,výsledek stojí za to,když se na mě usměje můj synáček,je to krása..ale to uvidíš a řekneš si,že jsem měla pravdu..

In reply to by Bonaquaa2

emička mě trošku tlačila na žaludek tak se mi pak dělalo blivno ale tak jako na začátku to hrozný nebylo musela jsem do prace chodit pěšky o hodinu dřív pač při vstupu do tramvaje se mi zvedal žaludek ne že by to po cestě pěšky bylo o moc lepší ale lepší ublinknout si na ulici než někomu do klína :D

In reply to by grapas

Tak to smekám klobouk dolů, že jsi ještě při tomhle tom všem chodila do práce? To absolutně nechápu, kde ji na to brala sílu. No, to si ani ve snu nedokáži představit :O Naštěstí mám neschopenku, protože jsem pracovala jako zdravotní sestřička na JIP. Takže vzhledem k tomu prostředí a tomu jak mi bylo zle mne doktor nechal v pohodě doma.

tak ja to mela do 15.tt,taky jsem si myslela ze uz je to pryc a pak prisel tyden kdy jsem kazdy den zvracela hned po jidle a vecer mi byvalo zle..ted jsem 16+4 a zatim tyden nezvracim,ale obas si musim dat neco na nevolnosti,pac zaludek se mi jeste porad houpe..

In reply to by kristinka

Chtěla bych být už v 15. týdnu :) nebo ještě raději bych to chtěla mít všechno za s sebou. Já nevím kde ty těhulky berou tolik optimismu. Když nějaké potkávám, tak jim to tak sluší a vypadají tak šťastně a spokojeně.
Takže ty už jsi v 17. týdnu? To musí být pěkné :) a už cítíš pohyby? Přeji Ti srovnaný žaludek a ať Tě žádné nevolnosti už netrápí :one: :a:

Ahojky tak já zvracela až do 6měsíce,trošku mi pomohly lízatka,tak doufámže tě to přejde co nejdřív

In reply to by pet.name

Do 6. měsíce? No, tak to sis asi užila své.....stejně by mne zajímalo, proč vůbec těhulky na tu nevolnost trpí. Miminko není přeci v žaludku, tak proč ho máme jako na vodě?
Lízátka jsem nezkoušela, protože je nějak nemusím a to ani ty obyčejné. Ale v lékárně mi nabídly Emesin, ale ten mi tak nepomáhá :(
Tak se opatrujte! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky