Holky mate neketera golky casual vintage?

02.12.2009

Ahoj holky,mam na vas dotaz,vy co mate tyto golface,jak jste s nimi spokojene a co byste jim naopak vytkli.Je to jeden z mych favoritu po jane slalom pro 2008,chci ho poridit na jaro,ale stale vaham.Neni sice uplne lehky,to vim,ale ma i jine nedostatky ci naopak vychytavky??Diky moc za odpovedi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky romco,
romanca a zanett maji pravdu :) ja je mam... no rikejme jim golfky :) ... ze zacatku jsem byla trosku nestastna z toho kolik mista zabiraji v kufru.. oni se totiz neskladaji jako golfky , ale ten druhy typ.. pak jsem jela s kamoskou, ta ma golfky a stejne mi zabraly cely kukr i ty jeji.. takze uz jsem spokojena. Skvele se ridi, maji dost vychytu.. ale teda nejsou rozhodne lehky... nebo ja je moc nakladam .. nevim... dle tabulek maji mit tusim 8,5 kg. Jo jeste jedna vec.. maji sirsi zadni kola.. obcas mam problem narvat se do obchodu.. :), ale nakonec se narvu :) jinak musim rict, ze jak jsem puvodne chtela jiny.. ted uz nechci ... jsem spokojena :)
tak zatim pappapap a mejte se vsechny krasne :) lenka ( ne italka .. ale toho casu v italii :) ) :) papappapa

In reply to by lenki

je vidis,to je nahoda,ani nevim ze jsi to nekdy psala ze je mas.Ale tak to jsem rada,ja prave premylsim,jetli je vzit nebo ne.Libi se mi velky nakupni kosik,to maldo i jak vypadaji.No to skladani je blbe,ale to bych prezila.Vaha je myslim 8kg,na golfky dost,ale ty lehci maji 6kg,tak to zase neni o tolik,a kola to je v poho,kdyz vjedu s Janeckem vjedu i s timhle,to snad problem nebude,no tak ja to promyslim,ale diky moc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

bud peg perego,ale kamoska je ma,ale nedoporucila mi je,protoze se ji to spatne kormidluje,jednou rukou tlaci,druhou hleda telefon nebo vede druhou holku a jednou rukou to jde dost spatne,tak jsem si to zkusila a ma pravdu,takze schanim neco s madlem v celku pro lepsi ovladani,Prave se mi taky celkem libi.Tak uvidime jestli je nekdo ma.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale cekam ne e-mail od ni,tak se ji pak hned zeptam.Myslim,ze casual nejaky mela a spokojena s nim nebyla,ale jestli to byl vinge to myslim ne,ale nevim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky