Holka jak casto vam spi deti???

02.12.2009

Ahoj holky,chci se zeptat,jak casto vam jeste prcci chodi spat-myslim tak kolem 10-12mesice.V kolik vstavaji a v kolik jdou pak spat vecer a jestli vam spi celou noc?
Tak Emmi vstava rano mezi 8-9h,pak jde spat az po 11h nekdy az 12h,jak to stihneme z nakupu spi jak kdy vetsino 2hodiny,ted ji trapi zuby tak treba jen 1h,pak jde spat az 19h a spi tedy celou noc,ale i tak me to prijde dost malo,aby deti do roku chodili spat jen jedno denne.Nebo se mylim?Jak jste natom vy??Moc dekuji za odpovedi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, tak s tim našim spaním to je takový divný. Ráno se budí mezi půl 7 - 7hod.
Pak je uplakaná tak jde spát kolem 9 to je tak kolem 1hodinky a odpoledne kolem 1 až 2 hodiny taky tak ta hoďka. Večer jí dávám spát tak kolem půl 8 až 8. To je pravda usne mi u kojení pospí si tak půl hodiny a vstává jestli pozná, že tam s ní nejsem nevim, tak je to na palici. Pak tak kolem půl 10 jdu s ní a zase usne u prsa a budí se tak asi 3 za noc. Záleží jestli nerostou zuby.
Jo, my už taky chodíme 9. 11. to bylo pár krůčků a teď už si štráduje po pokoji.

Tý bláho, Romčo, opravdu neprovokuj, jak píše Léňa :s: , Naty mi vstává kolem šesté ráno, pak jde spát kolem půl jedenácté, v půl dvanácté má většinou vyspáno (někdy se zadaří i do dvanácti), odpolko si dá kolem půl čtvrté taky hodinku, ale někdy taky ne. spát jde v sedm, pokud odpoledne nespala, nebo v osm, pokud spinkala. Někdy má výkyvy, většinou kolem úplňku, že se v noci vzbouzí třeba 6 x (teď poslední 3 dny to byla mňamka), chce uspávat na ruce (a uspávej tak 11kilové dítě :00: ), takže jsem opravdu fit a svěží (ale dneska v noci jí musím pochválit, spinkala od půl osmé do půl 4, dala mléko a ještě chrupe)

ahojky, hele Romco neprovokuj :) ... ja ti jsem posledni noci vyflusana... Emmicka se vzbudi v noci a cela vysmata vstava :) no ja uz tak vysmnata nejsem... asi zuby.. ale jsem hotova... vcera se vzbudila v 0:30 a vesele si juchala do 2 .. predvcirem to bylo horsi.. koblizek si ve 3 hod rano usmyslel, ze je cas vstavat .. a radila skoro do 5:30 .. ja byla hotova... tak uvidime co si princezna vymysli dnes v noci :) .. nicmene jinak mi posledni dobou usina kolem 22, spinka tak do 4, papame a spinkame tak do skoro 8 .. zalezi ... pres den si da hodku kolem poledne , a hodku kolem 17 hod.. tot vse :) .. tak papapapapapa Lenka

In reply to by lenki

ty blaho vy teda mate veci...A to nebreci a jen si povida??Zkus ji dat na noc nurofen jestli ji to boli a uvidis jestli by spinkala celou noc.No jinak bych ji vynechala spani kolem 17h a nechala ji vzhuru a dala spat driv,treba by to pomohlo.Tak drzim palecky at vas to brzy prejde a hezky spinkate,ja si tu moji Emmicku teda necham :s: ,chudinka,ji tady obvinuji jak malo spi a ona je pritom takovy spac :°*°: :~!: :~!:

In reply to by krevetka

:) , jj .. bud rada... ja jsem grogy.. :) no ten nurofen zatim ne.. ona se vbudi , ale je spokojena :) .. to ja jsem hotova, ale me spis tak valium :) tak pappapapa jdu do hajan :)

hele to ti spí krásně!! ani o tom nemluv nahlas ať to nezakřikneš:)) amálka 10,5 měsíce mi vstává mezi 5 - 6:30 (dnes v půl páté) spát chodí mezi 9 - 10 a spí cca 1,5 hodinky pak chodí spát odpoledne mezi 15 - 16 a spí 30 - 45 minut a večer usíná mezi 19 - 19,30. Když nerostou zoubky nebo něco takového tak se vzbudí 2x za noc když rostou tak i 10x.... většinou po půlnoci a kolem čtvrté:) spí ti jen jednou za den protože pozdě vstává:)

Ahojky všem...Tak my spíme 2-3x denně. Záleží,jak brzo malej vstane. Kdsyž se zadaří,tak kolme 5-té dám trochu čaje a ještě vydrží do 6,30-7, pak kolem 9,30 je uknouraný,tak ho dám spínkat . Vydrží spát 1,5-2 hodky. Pak se únava projeví ještě kolme 15 hodiny a to jde taky spinkat na 1,5-2hodky. Spát jde pak v 19,30. V noci to je bída. Budí se několikrát za noc a občas má i povídavou hodinku. Že jako nechce spát a povídá nám.
Když ale vstáváme brzo. Mezi 5-6, tak to je horší. Už v osm je ospalý, takže usne na 1,5-2 hodky, pak ještě v 13 hodina a je fakt, že pak večer to je síla a udržet ho do 19 je dřina. Je protivný a uknouraný, takže se to občas nepodaří a vytuhne mezi 17-18hodinkou,ale už jen na 1/2 hodky. Ale i přesto jde pak spát opět v 19,30 a usne. Ale noc je stejně bídná. Docela se těším,až se konečně hezky všichni vyspíme. :-)..Celou noc...Aspon do sedmi.. :-)

Ahoj, tak Peta spi někdy jednou denně ale většinou dvakrát no a to před obědem a pak kolem 3 hodiny....pak jde spat okolo te 19cté hodiny a spí mi celou noc tak do osmi pul devate....nastestí se vyspím :D

----------------------------------------------------------------------------
www.prckoviste.cz/zpir

Romi, tohle mi tu ani nepiš nebo mě švihne :00: Sem s Emmčou! ! ! Viky např dnes vstávala v 5:15 - chvíli jsem dělala mrtvého brouka, ale naše slečna jak si usmyslí, tak do toho prostě jde a svou intenzitou řevu mě dožene k šílenství, že jsem ji vzala do postele, tam vysmátá jak lečo oblézala mě, šťouchala do očí, tahala za vlasy, ve finále vzbudila i Tinku, která mě uprosila, že když tatínek není doma, může spát u nás, takže v šest hodin celá rodinka na nohou :00: I noc byla celkem rušná - vypadá to zase na zuby :00: Jinak ale stejně vstává v 6 - 6:30. Dopolko spí tak kolem deváté, ale jen v kočáře cestou ze školky cca půl hoďky, jak zastavím a vlezu např. do krámu, je vzhůru, odpoledne dá teda občas i dvě hoďky, ale víc ne, večer chodí spát mezi 19:30 - 20 h. Takže Emmi je dle mého názoru pěkný spáč :///: Blahopřeju :one:

In reply to by rumiska

Co ta tvoje Vikule takhle blazni,ze vstava tak brzo ://: .No tak to ja si Emmicka necham :qu: .No do postele uz si malou rano ani neberu,jak pises,taha me za vlasy,odendava mi perinu,piska,skace po me.leze mi na hlavu,porad mi cpe tu prdylku na oblycej,jako ze me zasedne no sileny veci,takze to ji radsi necham v postylce at si kravi tam,ona se vzdycky nase...vyhazi plysaky a pak se tema malyma rucickama snazi popadnout tu velkou perinu a hodit ji pres postylku na zem,ale to ji jaksi nejde,takze se parkrat svali,omlati si hlavu o spricle a vstavame :C]]:

In reply to by krevetka

Jo jo, nech si ji a předcházej si ji, je zlatá :s: U nás změna, dneska ta moje teroristka chtěla vstávat už ve 4:45. půl hodiny jsem ji přemlouvala a nakonec ještě na půl hoďky usnula, takže stejně 5:45 :spid: A dopoledne vůbec nespala a odpolko necelou hodinku. To asi jak jsem ji včera pomluvila, tak mi ještě přitopila :00: - no jo, už jsem se smířila, že se vyspím asi až budou holky v pubertě :qu:

In reply to by rumiska

vidim to na rohypnol :) .No to vstavat driv jak v 7hodin,tak jsem mrtva,obdivuji te,ale co jinyho ti zbyva co :spid: .No i kdyz nam stale rostou zuby uz asi 14dni v kuse,tak v noci nastesti spime,ale pres den mi stale visi na noze a muma mama muma.to jako vola mamo mamo :!k: ,takze jak se driv chovat nechtela,tak ted je to des.Se vzdycky tesim,kdyz zalehne,protoze uz nemam nejak silu,prestoze neni tlustoch,ale lehka taky ne :°*°:

ahoj.ja jsem o tom zrovna taky nedavno premyslela a myslim,ze je to dost individualni.larinka nam vstavala kolem 7:30 a usinala kolem 10:30 na cca hodku a pak kolem 15hod na dve hodky.a kolem 7 mesice.mi prislo,ze se v noci vic budila,nechtelo se ji usinat a tak jsem si ji ted preucila na jedno odo spani na 2-3 hodky a vecer je zas pekne unavena...a nam to zas vyhovuje.tak myslim,ze se to musi prisusobit, aby to vsem vyhovovalo...lucka&larinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jak spi celou noc a nebudi se,tak je to asi znat co?No ja verim,ze az zacne chodit,ze bude unavena a bude spat i tri hodiny a vice,co znam holky starsich deti,vsem spi deti po obede min.3hodiny,tak jsem zvedava.To chodi spat docela dlouho co a takhle brzo vstavat,njn dve deti to uz je horsi.Jinak teda chvalime,to jste asi prvni chodici lednacci co????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem asi nestihla ten clanek,no vidis,ta o sobe da vedet skoro kdyz uz rodi :s: a mala uz ji tapka.. :s: .A co Frantisek,to byl taky divoch,ten jeste nechodi nevis???

tak to jsme proti vam jeste spaci :00: a ja si porad rikam jak malo spi.No dneska treba vstala v 8h,sla spat v 10h,vstavala v pul12 a do 19hodin nespala :jawdrop: .Kdyz vidim u kamaradky jak ji holka vstava v 8h,v 10h jde znova na hodinu a pul a odpo ve 15h spi jeste hodinu,tak jen tise zavidim....

Ahoj, my to máme podobné jako Lara. Ve 20:00 chodí malá spát, budí se za noc 2-20x, jak kdy. Někdy to je katastrofa. Ale nemáme ještě ani jeden zub (v 10 měsících), tak to bude tím. Kolem 5 dávám 150 ml Hami mlíčka. Spíme max. do 7:00. Kolem 9 usíná na půl hodinky. Kolem 13:00 max. na 2 hodinky. :cc):

Ahoj, chodíme spát v 20:00 a vstáváme na kojení kolem 5:00. Někdy si ještě na chvilku schrupne, ale víc jak do 7hod nee.V noci se budí 1 - 3x na dudel, nekojím. Někdy se poštěstí a spí celou noc.
Přes den spíme 2x po hodině. kolem deváté a pak po jedné. Jak naspí víc, už se mu blbě usíná večer.
Minulý týden trhl rekord. Spal za den 20minut.

Krevetko, to je strašně individuální - neboj neni to málo, kdyby jo, tak by ti to Emmička dala najevo (byla by ořvaná, unavená).Buď ráda, že spí celou noc. My spíme 2x hoďku (většinou chodí v 11h a pak v 15h), ale spoustě známých spí děti třeba jen půlhoďku hoďku denně a to třeba od 10.měsíce i dřív. Neřeš to:-)

Ahojky, já mám sice teprve 6 a půl měsíčního chlapečka, ale moje kamarádka má 12 měsíců starého klučinu a ten spí večer od sedmi do ráda kolem sedmé a přes den nespí VŮBEC! Takže ono je to celkem na palici, když je dítě v takovém věku celý den vzhůru a přitom je unavené, ale ono ne a ne spát, nehledě na to, že ona doma pak vůbec nic nestíhá. Tak buď ráda, že ti cácorka přes den tu hodinku dvě prospinká.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky