Přiberu po horm.antikoncepci,??

03.12.2009

Holky jsem děsná vychrtlina a už nevím jak kg nabrat.jsem dva měsíce po porodu,nechám si napsat prášky,myslíte a je možne že přiberu nějaký to kilčo? :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak zaručené to není já jsem taky vyschlina beru od 6neděl horm.antikoncepci a nepřibrala jsem ani kilčo spíš stále hubnu :00: díky malýmu,že se pořád vnoci budí ://: jinak sní mám tet problémy pořád špiním tak jsem stoho nanervy :? budu si muset nechat napsat jinou značku :?

Ahojí tak když řekneš doktorovi,že ti nebude vadit,že po práškách nabereš tak ti je napíše .... já je brala dva roky a nic a po dvou letech jsem během týdne nabrala 12 kilo ... lítala jsem jak pošuk po doktorech a pak mi na gyndě doktor řekl,že to mám z prášků ... takže po nich můžeš nabrat stačí to Dr. jen říct:)

Já bych kvuli tomu tyhle prášky nejedla, je to hnus.. jinak já mám stejnej problém, asi to je trochu z kojení, ale já už teď moc nekojim a stejně pořád hubnu. Asi začnu posilovat:-D

In reply to by paní Kateřina Behege

to mi povídej,vím že je to humus,.já když jsem před rokem přestala brát po 8 letech prášky ,řeknu ti že tělo mi bláznilo a měla jsem než jsem otěhotněla(za dva měsíce) snad všechny nemoce,opary,padání vlasu,šílená plet,... to bylo vidět jak se tělo čistilo,. ale jinou antik.nevím jakou bych měla mít,tělísko nechci!náplats je na prd,..injekce taky asi nic moc,.tak ti nevím,leda implantát ale j jen na 3 roky a stojí kolem 5 tisíc

Já ti nějaký kilča pošlu chceš? Jinak kamarádka řešila stejnej problém a po práškách nepřibrala ani ťuk. I kdyby jedla jen sladkosti, tak prostě nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky