nudááá--HOLKY JSTE TAKY ČASTO BEZ CHLAPA,..?.-)a jak se zabavíte?

03.12.2009

Ten náš tatka není sice každý den v práci má krátkej a dlouhej ale někdy pomalu od rána do rána a i když mám dvě děti tak se stejně občas nudím a gor když nemám kam zajít na drby,takže je to někdy na palici ://:

Kliknutím vložíte smajlíky:

kdyz manza neni doma mam vetsinou co delat,uklidim,uvarim,postaram se o malou a hajdy ven-bud jdem s kamoskama s kocarama,nebo k svagrovym,do mesta na nakupy,nekdo se stavi na navstevu-proste porad neco-az si rikam,ze bych se nekdy chtela nudit,ale nejak mi to nevychazi.....lucka&larinka

tak chlap pracuje od jaro do podzimu a to doma skoro neni,rano odejde,obcas se stavi pres den,ale spis ne a vraci se domu vecer,v zime je doma porad az na vyjimky-jako treba ted je na 14dni v USA.Mam jedno male mimi,s kterym se fakt nenudim,kdyz spi,uklizim,varim,peru,zehlim,prodavam veci na bazar po maly,pripravuju si fotky na fotoknihy a fotokalendar,pisu maly denik,delam si projekt na baracek,sedim u pc.Kdyz je mala vzhuru tak chodime nakoupit,hrajeme si,vetsinou je tady kazdy den nejaka navasteva,chodime k ma mamce skoro kazdy den vecer,jezdime na vylety atd,takze na nudu zatim cas nebyl.Kdyz jsem byla na materske bez mimi,tak jsem se obcas nudila.

Cauky,pritel pracuje mimo mesto.Cely tyden je v praci a pak prijizdi na 3 nekdy 4dny domu.Jinak jsem s malou pres tejden doma sama.Nekdy se taky nudim,ale vubec si nestezuju.Jeste v tehu jsem se nemohla dockat toho,ze budu konecne doma a nebudu muset chodit do prace!!!Materskou si uzivam do syta..Hlavne,kdyz nemusim kazdej den vyvaret pro chlapa,to je uleva :!k:
Tady v UK mam kolem jen par kamaradek maminek a to jeste nektery bydli mimo mesto,takze kdyz se sejdem,tak placame kazda paty pres devaty..pac jsou na tom tak nejak podobne :s:
Ma to samo plus i minus,bejt takhle,nejvetsi minus je to,ze tatulda si malou tolik neuzije.Bohuzel,ale penize se vydelavat musi :n:

Ahoj.Joooooo to znám taky :s: :s: :s: Mám taky dva prcky a když je malá ve školce a druhý malý spinká venku v kočárku tak se taky občas nudím.Ale protože bydlíme v baráku s tchánama a jsou :one: tak chodím na plk k nim.Ne teda vždycky ale když už není nikdo jiný...

Jak to tady ctu, tak se vsechny mate uzasne...Muj manzel jezdi do Anglie kazdy tyden....Minulou cestu byl v Anglii asi 10dni. Strasne moc jsem se na nej tesila. Prijel o pulnoci a jeste ten den znova odjizdel. Mezitim jeste musel zajet do mycky a na firmu:( A tohle neni az zas tak vyjimecny stav:( Ale ted je to uz dobre. Pred svatbou byl u jine firmy a jezdil treba i na mesic. Myslim, ze si zadna nemate na co stezovat:) Zavidim vam.

já mám také jen jedno dítko a manža mi pracuje od 5 ráno do 6-7 večer takže se na něho celý den těším... jenže když je konečně doma ajá si chci popovídat, tak jde psát trasy a potom spát takže se pomalu nebavíme. Celou dobu co je pryč se na něho hrooozně moc těším ale potom jsem zklamaná že i když je doma se nudím dál... jako by tady ani nebyl... Teďka co se blíží vánoce tak z nudy furt něco kupuji a hlavně věci na výzdobu a stále něco tvořím abych se vůbec nějak zabavila :-) Bydlím v centrum Pardubic a už to tady znám ja své boty a nebaví mě furt každý den prolézat město :-) Když jsem si samozřejmě našla nějakou zábavu viz. ta výzdoba tak mi manža klade na srdce kolik to už stálo peněz atd.ale co mám jiného dělat :-)))

In reply to by FialovaTerka

ahojky, já jsem taky z pardubic, nechceš občas pokecat?? jak velkou máš holčičku?? já teprv čekám a to 5.1., taky :girl: sháním někoho na prochajdy s kočárkem:)) já jsem teda z dubiny,ale jsem pojízdná a do centra to je za 10min:) jinak jak teď čekám než se malá vyklubve tak se taky děsně nudim, pěču, dělám výzdobu, ale už to mám hotový :( tak dyštak písni, třeba os. zprávu. papa iveta

In reply to by FialovaTerka

jo jo to znám,.ale ty máš alepson kam zajít na drby .Pce jsou fajn.-)mám tam bráchu :one:
Taky se těším celej den na tatku a když přijde kolem jedenácté večer tak bud spím nebo je rád že jdu do ložnice aby měl klid.-)to je děs,že?je to tiž kvuli mimi odstěhovanej v obýváku aby se vyspal,..Nemluvě o sexu,.já bych pořád a jemu se moc nechce,.achjo.-)co z toho chlapa mám? :00: lenoch :s:

In reply to by Jesyna

Tak to koukám že toho máme hodně společného :D Pardubice jsou super ale skoro s nikým se tady nevídám, páč mám kamarádky ještě hodně nevyřáďené a mezi ně už nepatřím páč mám svoje starosti :D náš taťulda spí už dva měsíce také v obýváku :'zz): páč mu malá zabrala fleka.... No my se sexem problémy nemáme ale jen když se chce mě ;) sousedi asi občas trpí páč nám gauč docela vrže :|-|:

In reply to by FialovaTerka

no my takýýý nemáme problémy.-)naopak,..jen se tatkovi asi moc nechce,.se nedivím,jsem ted vychrtlá ,prsa žádný.-)kdo by na mě lezl :sick: Než byla malá sexovali jsme několikrát denně až mi to lezlo krkem ale on pořád chtěl,..a ted?si přijdu docela odstrčená,.snad se dám brzo do kupy,..ani sama sobě se nelíbím,..taková troska :^O^:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je škoda že maminy jako jsem já.-)))jsou tak dalekooooooooooooo.Já Praha-západ :00:

tak to já se nenudím ani náhodou, spíš nestíhám, a chlapa nemám vůbec, a dítě jenom jedno. ale taky chodím pracovat, a to každý den, celkem učím 17,5 hodiny týdně, a i s tím co vozím malou na hlídání, jsem mimo domov 37 hodin, plus příprava na učení... a do toho samozřejmě čas na malou a pro domácnost... prostě nic moc, jsem ráda, když si přes víkend můžu lehnout (hm, a to zase odmítá spát do dýl larvička), a doma rozhodně nehrozí že bych měla vzorně naklizeno, vše vypráno a vyžehleno... prostě věci se dělají dle toho, jak stíhám

http://ReinaZoo.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky