Křeče po otěhotnění - je to normální?

02.12.2009

Ahoj holky, píšu sem dotaz který se netýká mě, ale mojí dobré kamarádky, která se už přes 3 roky snaží o mimi a zatím se jim to nepovedlo a to prodělala už několikrát inseminaci, operativní zprůchodnění vejcovodů, a na jaře má jít na umělé oplodnění... Dneska je to týden co má zpožněnou MS a už několik dní má křeče v břiše ale hodně že jí to občas i probudí v noci ze spaní.. tak dneska ráno si udělala test a byl pozitivní. Odpoledne šla k doktorce a ta jí řekla že tam nějaký malinký váček vidí, ale zatím nejde poznat jestli je to normální nebo mimoděložní těhotenství, tak má přijít příští týden a být do té doby co nejvíc v klidu, dostala nějaké léky na udržení těhotenství a musí čekat. Kdyby začala krvácet tak má hned jít do nemocnice, páč kdyby to bylo to mimoděložní tak je to hodně nebezpečné.
Holky já toho mám plnou hlavu, hrozně moc jí to miminko přeju, je to bezvadná a hrozně hodná holčina! Pořád na to musím myslet tak mě napadlo sem napsat jestli se najde mezi vámi maminka co něco podobného zažila a dobře to dopadlo? :-) Ta doktorka říkala, že to těhotenství by bylo teď 3.týden takže fakt brzoučko.
Moc děkuju za odpovědi. Hanka

Kliknutím vložíte smajlíky:

zpočátku se roztahuje děloha tak to trochu bolí záleží na prahu bolesti mě to bolelo jako silnější ms ale rozhodně mě to nebudilo
jinak přeju at jí to konečně vyjde

In reply to by Renecka

Děkuju za přání i za odpověď, koukám že to asi opravdu není moc obvyklé když se nikdo další nepřidal.. a můžu se ještě zeptat jak dlouhou dobu to u tebe trvalo? kuju :)

In reply to by Handule021208

už si to moc nepamatuju... no prostě občas jsem měla takovou křeč a hned jsem si u toho představovala, že potrácim nebo co :-) Néé, ono to prý bylo z toho, jak se najednou uvnitř v těle vše mění. Měla jsem i takový nepříjemný pocit ve střevě, jako když tam máš něco tvrdého a pomalu se to posouvá ven. No myslím, že to trvalo celkově tak 3 týdny a ta křeč samotná max. 5 min, dělalo se mi u toho šoufl...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka