Kontrola 8tt+4

03.12.2009

Ahojda těhulky,
pořád se snažím přesvědčit, že bude vše v pořádku. Jdu dnes podruhé k :*8*: Poprvé mi jen potvrdil, že je tam těhotenství, ale že to byl zatím jen jakýsi váček... Proto si mě objednal na dnes, má být už vidět a slyšet :h: Tak sem jak na trní... :\/:
Pořád doufám, že bude vše v pořádku. Taky bych samozřejmě chtěla i fotečku a průkazku, byl by to ten nejhezčí vánoční dáreček... no uvidíme, co nám dr. řekne... Snad mi to do 14:30 nějak uteče... ://:

ja byla taky jak na trni :) ze zacatku jsem chodila po tydnu na kontrolu.asi proto ze jsem krvacela,takze mi ten tyden vzdycky pripadal jak rok :00: Ted jsem ve 14tt a uz po druhe cekam az ubehne mesic,protoze uz mam kontroly neboli poradny po mesici..je to hruuuza cekat,tak dlouhou dobu,kdyz clovek nevidi toho mrnouse na UZ nebo neslysi jak tluce srdicko,ani pomalu nevi ze ho tam ma :) Tak ti drzim palecky at ti kontrola doppadne dobre a at ti mrnosek roste jak z vody a je zdravej :) Ja si musim pockat az do 15.12 ale asi se do ty doby zblaznim,je strasna ta nejistota,jestli je mimi v poradku...a to to mi kamaradka rekla at si na to zvyknu,ze v takovyhle nejistote budu celej zivot :) mej se krasne a hezke tehulkovani :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka