Hrůza, co se dneska všechno děje! :(

02.12.2009
Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky,holky... Lojzíčkovi jsou dnes 4 měsíce. Já šla do porodnice s kontrakcema a 2 minuty - prý to byly poslíčky a otevřená jsem prý nebyla. (To jsem měla kontrakce už šest hodin a já jsem si byla jistá, že rodím..)Měla jsem přijít, až mi praskne voda...(a domlouvala se mnou termín vyvolání) TP jsem měla 2.8.. Když jsem po třech hodinách bolestí doma lezla po zdi a věděla, že když tam zase půjdu, tak mě vyhodí mi najednou praskla voda a to už byl mazec. Kdybych nebydlela 2 min od nemocnice, rodila bych v autě.A dopadlo by to zle. Stihli jsme to tak tak.S vodou šla hlavička..jenže... měl pupečník kolem krku, takže doktorka(která mě prvně vyhodila) ji musela střihnout, když byla venku jen hlavička... Já neumírala bolestí, ale hrůzou, jeslti je miminko živé. Čas přijetí jsem měla 15:42, čas porodu 15:42... Lojzíček byl NAŠTĚSTÍ v pořádku... Tak jsem to už pak nějak neřešila..Manžel chtěl podat stížnost...Nakonec nepodal a je to škoda. Protože pak jsem potkala kamarádku, která pracuje na novoších a ta byla na mě hnusná - že jsem chtěla rodít doma a na poslední chvíli jsem to nevydržela a jela do porodnice... Po době jsme se domluvily, že zpráva, kterou mi dávala doktorka, když mě prvně vyhodila se NÁHODOU ztratila... Nemá ji ani můj gynekolok. TAkže takhle to prostě u nás funguje.. Já jen měla štěstí a děkuju za to bohu!

In reply to by Pivonka

Taky nejsem jedna z těch, co by si stěžovala, ale tady bych neváhala asi ani minutu! (náhodou se ztratila, zabít!)
Je teda pravda že mě chtěla taky poslat domů, kontrakce jsem měla po 5 minutách a přijela jsem do porodky právě kvůli tomu, aby mi nevyhodili, že jsem prvorodičky a hysterka v jednom, až po 14ti hodinách a ona mi pak řekla to samé, ale já se nedala, pak na mě koukla a řiá, no, kdyby jste neměla malou tak velikou, poslala bych vás domů, ale takhle, no pošlu vás na příjem! :? :$$: Ale hurááá! :\x:
Ty jsi měla teda sakra kliku, že při vás stály všichni andělíčkové strážníčkové! :c: :one: :h: :#~:

Četla jsem ten článek včera a je to prostě DĚS A HRŮŮŮŮZA!!! Jak je vůbec něco takového možné v civilizované středoevropské zemi v 21.století!!!!! HANBA, HNUS, FUJ!!!!!!
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nooo, asi to sem přestanem dávat, to je hrozný, co se dneska děje! :sick: :jawdrop:
Je mi z toho zle! Maminky, co mi miminka přejou, je mít nemůžou a maminky, teda pardón, to nejsou maminky, ale nechci bejt sprostá, je v klidu porodí, ještě si určitě stahujou bříško čím si, aby nebylo tehotenství vidět, ho pak jednoduše zabijou hozením z okna? :jawdrop: :n: :sick: :$$: Nechápu,kde mají ty ženský svědomí? :w: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka