Tak uz kroutime 11.týden

24.11.2009

Ahoj holky,
tak uz frcim 11. tyden. Vcera jsem dostala konecne prukazku, tak jsem uredne tehotna. Nevim, komu ji budu ukazovat, ale treba me na ni pusti nekdo sednou v metru nebo dopredu ve fronte u pokladny:) Zkouseli jste to nekdy? :) Jinak me uz tolik nepicha v brise, to je prijemny. A uz je mi docela dobre. Jeste jsem nepribrala ani deko, ale aspon se muzu vcelku normalne najist, aniz by se mi z toho zvedal zaludek.
Chtela jsem si koupit neco na mimi, ale segra mi dala komplet oblecky az do tri mesicu, i veci, ktery jeji malej nemel nikdy na sobe. Takze budu asi kupovat az neco na vetsi dite. Tak je to velke ulehceni me penezence, ale clovek by si chtel poridit sam nejaky ten hezky odevek na male mimco, ze jo. Vyhoda ale je, ze je to po klukovi, takze tam neni zadna priserne ruzova zrudnost. Jen budu doufam, ze pokud poviju dcerecku, ze mi nikdo nenadeli nejaky ruzovy kus. Tak se mejte hezky a drzte se.

Tak to moc gratuluji a užívej si krásné těhulkování...
Já mám vše po starších dětech,tak to je tayk fajn...
měj se krásně!!!Terka :one: :k:

In reply to by Terulkovka

Ty uz cekas treti vid? To musi byt docela doma honicka, nebo uz ty starsi s necim pomuzou? Ja si nejak porad nedovedu predstavit, jak to pujde dohromady s mladou fenkou, ktera chce porad pozornost. Nechci ji odstrkovat, ale bude muset chudak bejt asi trpelivejsi nez ted. Mam z toho trochu strach jak to zvladnu.... Nekdy toho mam dost uz ted.
AndyBambi

In reply to by AndyBambi

já čekám 4 dítko... :s:
Jianka honička je tak po celý den průběžně..ještě máme velké hospodářství a tak je furt co dělat.
Pejsek to zvládne neboj...A kolik máš dětí a nebo první???Měj se krásně !!!Terka :k: :one:

In reply to by Terulkovka

Ty brdo! Tak to fnukam na spatnym hrobe :) To musi byt peknej fofr. Ja cekam teprv prvni.... takze jsem totalni zacatecnik. No psisko bude muset zatnout zuby, jinak to nepujde. Vy mate urcite otrly venkovni psi, to ja mam rozmazlenou gaucovou potvoru. Takze ji asi zacnu pomalu zvykat na vojensky rezim, aby to pro ni nebyl pak sok :) Mej se hezky Ahoj
AndyBambi

In reply to by Terulkovka

Jeee bily boxer to je krasny zvire! Jeden znamy mel bilou fenku, vypadala uzasne. Ja mam taky bily tele, labradorku. Je to fakt obcas jelito. Ale je to docela obcas vycurana potvora, manzelovi dela porad naschvaly. Segra ma jejiho tatu a ten je tak bezelstnej a pruhlednej. Fena je fakt jina. A mas holky nebo kluky nebo to mas namichane? Ja jsem fakt desne zvedava, co cekam, ale este si asi pockam....
AndyBambi

In reply to by AndyBambi

to prostě takový blbec,já mám psa,ale feny jsou lepší..se psíkama pracuji a tak můžu posoudit...hihihi Jak je pejsek starý?
Jinak mám zatím 3 kluky a teď by to měla být prej holčička..jsme raději chtěli dalšího klučíka... :s: Al evíš jak je to fuk!!!!hlavně ať je vše ok...
Jo a v jakém jsi týdnu,doufám,že jsem se už neptala,jsem zapomětlivá... :c: :k:

In reply to by Terulkovka

Ahoj,
ted kroutim 13.t. Dneska jdu na ultrazvuk, na mereni toho sijoveho ztlusteni. Hele holcicka je fajn, strejda ma tri kluky a chtel alespon jednu holcicku, no nevyslo to. Uvidis, budes mit pomocnici a holky vydrzi vic nez kluci. A kluci o ni budou pecovat, pockej, budou z ni nadseny. Jinak mam rocni holku Kony. Cvicime vzdycky chvilku kazdy den, ale lehko na cvicisti tezko na bojisti. Kazdou chvilku dostane na zadek, ze neposlechne. Asi je to tou pubertou. Ale obecne docela posloucha dobre. Jen je to jeste docela divoska.
AndyBambi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka