Mrcha je tu :) sláva :)

02.12.2009

Ahoj holky,
tak se zase po delší době hlásím a rovnou s tím, že si nejspíš dneska dám skleničku vína na oslavu toho, že mrcha konečně dorazila. Po dlouhých 61 dnech se konečně dostavila, http://www.fertilityfriend.com/home/2a75a9 je to celkem paradox - dneska je to přesně 2 měsíce od poslední mrchy. Fuj.. tak už žádné takové hnusně dlouhé cykly a jen co odejde začínám měřit BT vaginálně a uvidíme, co se z toho vyvrbí. Bude to napínavé, ale už se na to těším. Teď čeká miláčka spermiogram, ještě neví, co jsem na něj ušila (teda o spermiogramu ví a souhlasí s tím), ale neví, že jsem to naplánovala takto. V pondělí odjíždím na školení na Slovensko a vracím se ve středu večer, takže bych to nejradši objednala na čtvrtek :D. No snad bude souhlasit - myslím totiž, že se musí spermijky uležet přesně 2-3 dny a takhle by to krásně vyšlo. Uvidíme, co mi na to zítra řekne, až dorazí z práce. Holky mám radost, že je tenhle cyklus za mnou a taky se trošku bojím toho, že příští bude taky taková katastrofa - přitom předtím chodila MS pravidelně. No nechám se překvapit a přeji všem včetně mě brzy zdravé miminko.
Hezký večer Simča.

Také ti musím gratulovat k :spid: , byla sem taky štastná když sem to ted dostala ale už mi skončila tak hurá na první měsíc pořádného snažilkování :*O*: ale nijak to hrotit nebudu nepočítám s tím že nám to vyjde na první pokus :( ale byla bych za to nesmírně štastná :) http://www.prckoviste.cz/monika

Simčo, tak hurááááááááá! Gratulujuuuuu k mrše :qu: :°°//: :qu: A je super, že jdete na spermiogram. Ale myslím, že se před ním nesmí sexíkovat 5 dní. Takže moooooooc ti přeju, ať máš příští cyklus poloviční a s // na konci!!! :\x:

In reply to by LillaX

díky..díky moc, však já už slavím :D mám tu skleničku vína a vánoční cukroví... a já tam zítra zavolám, zeptám se a případně nás objednám.. po spermiu se uvidí, co udělám já.. jestli bude ovulka a pak zase pan doktor pomůže a to by bylo, aby nebylo... :dudl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka