Svedeni briska

02.12.2009

Ahoj holky jeste se chci zeptat strasne me posledni dny svedi brisko,pred tim to bylo jen trosicku a ani mi to nejak nevadilo ale ted to je katastrofa,je to cim dal horsi nemuzu kvuli toho ani spat,ani nevim jáke tricko si mam uz oblect aby to nesvedilo a to se porad mazu,myslite ze to mam rict doktorov nebo to je normalni??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ale i prsa a jsou hroozne sucha a to se taky stale mazu kakaovym maslem a nechavam to vstrebat takze chodim po byte jen tak nahore bez;-) nez mi zacne byt zima, druhy den zase jak sahara, tak to opakuji. Vim ze se prsa napinaji a trochu i jakoby zada a boky kolem podpazdi..svedi to a je to hrozne otravne.

Ahoj,může to být napínáním kůže,ale pozor!!Taky to může být nedostatečnou funkcí jater,protože nemůžou spotřebovat odpadní látky těla a může se to projevit svěděním.Takže možná bych radši aspoň zavolala na gyndu!!

mě taky občas svědí ,ale nesmí se to moc škrábat tak se třeby poškrábu a po chvilce si musím říct dost jinak bych si rozdrápala celý břicho :-)

ahojky tak tohle sem měla nedávno v noci jsem nespala a jen se škrabala, ale pak to bylo horší spíše jako spálenina, hodně sem to mazala a přestalo to ateď jsme v 36týdnu a je to pryč

Ahojky je to normalni,protoze ti roste brisko a kuze se natahuje.Svagrova si taky mazala brisko a nepomohlo to.Me take driv hodne svedilo a ted sem ve 40tt a uz jen obcas me zasvedi.Preji krasne tehulkovani.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka