Dnešní kontrola 7+3

02.12.2009

Ahoj holky, :a:
moc Vás zdravím a přidávámse k Vám. Jsem strašně moc šťastná. Dnes mi konečně doktor potvrdil těhotenství, 7+3.
Dělal mi ultrazvuk a srdeční akce jasně +. Zatím je vše jak má být. Další ultrazvuk ve 12 týdnu, tam prý bude vidět víc.
Nedal mi bohužel obrázek :cc): , protože by tam prý byla stejně vidět jen čmouha. Škoda, tak příště.
Jestli bude vše O.K., tak termín porodu mám 18.7.2009. Všem Vám přeju příjemné těhulkování a krásná zdravá miminka. :\x: Míša

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mocinky gratuluji k miminku.... :one: :qu: :\x: :C]]: Ale nevim jak to mas s tim terminem porodu,pac to uz by jsi musela mit miminko u sebe :s: ...ale chapu te,urcite jsi byla jeste z toho tak nadsena,ze jsi tehu,ze se ti z toho pletou roky...proste to je 2010. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

Moc moc gratuluju já jsem 7+5, takže to máme stejné :) Na ultrazvuk jdu v úterý, tak jsem zvědáva co mi řeknou, přestává mi bejt špatně a taky mě už nebolej prsa, tak mě to náko děsí. Hodně štěstíčka Vám přeji.Jana :cc):

Tak to je super... Moc gratuluji.
Neboj, fotečky se dočkáš...
Hlavně ať ti mimi krasne roste, ať je vše v pořádku a ve 12tt bude i foto :)
Ať se ti hezky těhulkuje a hlavně se šetři - nějaké bláznění před vánoci není třeba - taky jsem si to nařídila - většinou hodně peču a vše v jeden den, tak to hold letos budu mít trochu roztahaný, no :|: Hlavně že budu v pořádku já i ten maličký hrášek, co mi v bříšku přirůstá (doufám...).
papa L.

Ahojky tak to moc gratuluji a neboj obrázek dostaneš příště.Papá a krásný zbytek večera a at bříško pěkně roste.Iva

In reply to by Renat

Holky moc děkuju. Jste strašně hodný. Jsem za to srdíčko strašně vděčná, to je to první, vlastně nejdůležitější.
Obrázek jsem chtěla hlavně kvůli rodině. Zatím to ví jen manžel, babičky a dědové ještě ne. A protože trávíváme vánoce spoleně, tak by to bylo moc hezký, aby se to dozvěděli právě pod stromečkem. Tak to musim vymyslet nějak jinak. Nějakym dudlikem, nebo dupajdama. Nebo co myslíte vy?
Nebo vytáhnu starý obrázek ! NE, to byl vtip, to se nedělá. Mám doma totiž už téměř 5-ti letou slečnu. Ta to taky zatim ještě neví,
bude taky překvapená, ale určitě mile. Strašně si přeje ségru.
A co nevolnosti ? Máte ? Já jo, hlavně odpoledne a večer, přesně jako u prvního těhu. Nevím, kdo vymyslel označení RANNÍ NEVOLNOSTI.
Mějte se holčiny hezky.
Zatim pa.

In reply to by misulekrisťule

ahoj a moc gratuluju. Já dnes začla 8+0 a fotečku jsem dostala minulý týden, a jak říkala už jedna těhulka tady, je to jen takový čmáhanec ;) hlavně že se srdíčko ukazalo ;) jinak já ty nevolnosti mám taky stejně, rano nic a příjde odpoledne, a já se cítím hrozně :sick: ale doufám, že nám to brzo přestane, a budem si to těhulkování jen příjemně užívat...tak se hezky opatrujte a mějte se kráásně. Páá Míša :a:

In reply to by misulekrisťule

Ahojky, moc ti blahopřeju, jsme na tom dost podobně, dnes začínám 8. týden a taky jsem čekala na srdíčko do 7+4 :-) Ale je tam. A obrázek jsem dostala za 50Kč. Je tam sice nerozeznatelnej flek, ale co, je to prcek, tak jako tak :-) Jinak mě je zle nejvíc od dopoledne až do noci, ráno kupodivu nic... to jsem ráda, že nejsem jediná divná :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka