dotázek

02.12.2009

Holky já vím, že se to tu řeší stále dokola, ale mějte se nou trpělivost.
Koupila jsem si ovulační testy s nějakým označením 15 miu/ml a 20miu/ml a 30miu/ml no pochopila jsem že ten s tím nízkým číslem je nejcitlivější a jelikož jsem nedočkavá vyzkoušela jsem ten nejcitlivější ..... a jen jedna čárka (menstruaci jsem měla 18.11 a cyklus tak po 33-35 dnech no takže teoreticky bych mohla mít v pátek, sobotu ovulaci no a myslíte si, že by ten test ještě nic neukázal)?
Prosím poraďte mi .... do měření BZ se mi nechce .... tak zkouším ty testy .... mím strach jestli vůbec ovulaci mám. Mívám to nepravidelné od 30-37 dnů

na tvým místě bych spíš zkusila měření BT, protože to vyjde o dost levněji, obzvlášť při nepravidelným cyklu ...

In reply to by ha.nka

jenže já mám zmatek v těch stránkách o těch grafech a ještě je to v cizím jazyce ne? a takový hloupý dotazm kde se může všude měřit BT četla jsem že i v ústech .... jo a v polovině cyklu asi nemám začít měřit že?

In reply to by slunicko0811

já jsem měřila v pochvě, začala jsem na začátku cyklu, teploty jsem si psala na kus papíru a asi 25.DC jsem sedla k počítači a naházela je do grafu všechny najednou (jelikož německy nevládnu, dělala jsem graf na fertility a zas tak složitý mi to nepřišlo). Ovu my graf nakreslil 19.DC a za další týden se z toho vyklubal pozitivní těhutest a tím celé moje měření BT zkončilo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky