Hrozné chutě!:(

02.12.2009

čau holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli to máte někdo stejně?
Já měla před porodem 52kg a teď už mám ve 37t 70kg:( Už jsem skoro na konci těhotenství a chutě mám furt, stále přepadám ledničku a spíš a o sladkým nemluvím!:( Nemělo by se to v posledním měsíci zastavit?? Někdo mi říkal, že v posledním už ani tolik nejedl...
Snad se někdy vrátim do své původní váhy...... :$$:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja zacala na 74 Kg (mam 180 cm) a dnes mi pani doktorka navazila 99,5 :-D. To ani nemuzu rict manzelovi...

ahojky,to znam jsem na tom hur,zacinala jsem 58 a ted mam 76,takze si z toho nic nedelej,po porodku to samo odezni,nocni vstavani,kojeni,vareni,uklid a muzicek..... :*[]: budeme pilne jako vcelky a kilka pujdou dolu,alespon doufam.ktere mimi cekas? :°O°:

ahojky, jen papkej, já když začla mít takové chutě a radost že konečně jím, neboť před tím sem měla nevolnosti a ze všeho nazvracení, tak mě zjistili těhotenskou cukrovku, takže jsem myslela že zešílím. No a tak jsem přibrala jen 9kilo ale radši bych se pořádně nadlábla

In reply to by Petrushka

Jo jo, kámoška taky měla těhu cukrovku a den po porodu vypadala stejně jako před porodem: ) tohle vám závidím, ale abych si nemohla dát to, na co mám chuť, k nevydržení!!! - to vás spíš obdivuju že to zvládáte;)

Dneska jsem 36+0 a puvodne jsem vazila 45kg a ted mam 60kg.Pripadam si jak kobylka, furt neco jim a sladkyho jsem za celej zivot nesnedla tolik co za tehu :s:

Já jsem 18tt a už mám 11 kg nahoře,ale nějak nevín kde to mám.Ale mám hruzu co bude po porodu,při prvním a druhém těhu jsem skoro nic nepřibrala,6 a 4 kg za celý těhu ale po porodu jsem měla hrozný chutě ,na všechno.

Ahojky ja sem ve 40tt a nabrala sem 12kg.Porad prepadavam lednicku.Porad bych neco jedla.Je to normalni.Taky pak doufam ze se mi vrati vaha.Preju krasny zbytky tehotenstvi a rychlej porod.

In reply to by blumchen

Svagrova nabrala 25kg.V porodnici nechala 10kg a za mesic schodika 3kg.Tak to snad taky schodime.Jsem hodne nervozni,ale tesim se na princeznu.Dnes mam termin tak cekam kdy to nastane.Porad cekam kdy to poznam a zda mam vse pripravene.

In reply to by l.a.s.love

Taky bych chtěla nechat v porodnici tolik:))
Já mám termín za 18dní a nervozita začíná, ani tak ne strach, prostě nervozita, jestli to poznám, jak to bude probíhat a tak celkově... No ale mít termín dneska jako ty, tak už asi šílím: ))) Tak hodně štěstí!!! Ajestli zbyde po porodu čas a chut, tak dej určitě vědět, jak to vše probíhalo;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka