TEĎ TO ČTU A JE MI HROZNĚ !!!

01.12.2009

Je to opravdu hrozné!! Až z toho jde mráz!! :$$: Jaký jsou doktoři někdy s prominutím šmejdi :w: :n:

white_tie (neověřeno)

Je mi z toho na :sick:
Nechápu, jak se takhle můžou chovat k těhotné. Mě naštěstí vždy vyšetřili, i když to byl jen "planý poplach" a já byla v nemocnici během jednoho týdne dvakrát.
Na jejím místě bych se asi nenechala odbýt a asi bych požadovala vyšetření, když by neustoupili, jela bych asi jinam.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

je to hrozne co chodim na jine diskuse tak tehulky posilaji domu prej poslicci ://: ja by trvala na vysetreni jak me prijali v sobotu do spitalu okamzite mi delali sono a rano odbery :w: bolelo me cele bricho cekala sem hodinu doma bolesti neprestavali nemohla sem si ani len lehnut vubec nic tak sem okamzite sla do nemocnice kdyby mne nevysetria navstivila by sem jinou nemocnici tohle neni normalni jak nektere nemocnice jednaji s tehotnyma prej strasi a nevim co stat se muze cokoliv :w:

taky jsem to odpoledne četla na internetu - na seznamu ten titulek nešel přehlédnout....
Lze ještě pochopit, že u porodu může dojít k tragédii, ale tímto způsobem???? Moje maminka před 24 lety totiž málem dopadla stejně když čekala bráchu, posílali ji domů, že určitě ještě rodit nebude, že má malé břicho, že se určitě spletla. Naštěstí se tam objevil primář nemocnice a přikázal ať ji okamžitě přijmou a když konečně porodila, tak brácha měl omotanou pupeční šňůru kolem krku, naštěstí porodila za pět 12 jak se říká, jinak by už mohl mít poškozený mozek. Naštěstí vše dopadlo dobře. Ale to bylo ještě za komančů, teď by člověk řekl, že je ten přístup dnes někde jinde.......Ale asi ne.

tak jsem to ted četla, a nemám slov :jawdrop: že ji aspon neudělali monitor, ten se přeci delá vždy když má bolesti, no a pak když zjistili že je dítko mrtvé tak už jen kvůli té psychice ji mohli udělat cisařský řez, no je to docela dost hustý ani se mi tomu nechce věřit, myslím že už jim tam nikdo na rodit nepřijde. Jsem docela zvedava jak z toho ta nenmocnice vybruslí..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky