Zuby

02.12.2009

Ahojte, chci se zeptat, zda bývá u zoubku horecka??Mala ma 8 mesicu mame dva zuby dole a v klidku, ted jsou na rade ty nahore a mazec, prujem, teploty kolem 38,6C a strasne protivna a uplakana.K.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak my teplotu k zubům nikdy neměly a se zoubkama jsme problémy taky neměly..ale možné to je...
Akorát mi přijde,že se poslední dobou vše svádí na zoubky...

In reply to by Kacorka.23

ahoj my to máme doma přesně jako vy, dva zuby dole a nic a teď čekáme ty nahoře a malá má chuděrka horečky, volala jsem ráno dr. řekla ať nasadím nurofen a čípky a když se to do zítra nezlepším ať příjdeme, že se na malou raději podívá jestli to jsou opravdu zuby a ne něco jiného.
na průjem nám řekla ať dávám mrkev, trochu to pomohlo.
Malá měla v noci 39,5(tj po odečtu 39) a přes den po odečtu 38. Nurofen jí to vždy srazí a je jí chvilku líp,ale celej den je taková nesvá, chtěla by si hrát ale pak najednou jako by ji něco bolelo a je mrzutá a unavená.
Tak uvidím, asi si myslm, že zítra k té doktorce budu muset zajít, zatím žádné zlepšení není:-(

In reply to by Veronika 24

JEEEE tak to mame opravdu to same, pres den mi spi tak 5x po dvaceti minutach , probouzi se s placem, my mame teploty od vcera taky mameNurofen a paralen cipky,mam to kombinovat...byli jsme v noci na pohotovosti, takze ji vysetrili a nic nenasli, ze prej zuby muzou byt jeden z duvodu, jeste me napadla 6. nemoc, ma to stejne priznaky, tri dny horecky, pak se dite osype vyrazkou a ok , tak uvidim jaka bude noc jinak take rano zajdu k pediatricce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka