noční kojení a spaní

02.12.2009

Ahoj maminy. Stává se vám, že u kojení v noci usnete? A jak teda kojíte, zda v leže či v sedě. Já teda neusínám u kojení, ale u toho, než si mala odřihne. :\/: Takže se tak za hoďku vzbudím a mám malou na sobě. Naštětí se nikdy nic nestalo. Už jsem zkusila kojit různě, ať neusnu, ale nedaří se. Chjooo

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky v noci kojíme jedině v leže někdy u toho usnu ale slabounce a na chvilku malá u toho taky usne a aspíme dál obě,takhle kojíme už od porodnice a vyhovuje nám to.

Ahojky,kojím v noci vleže a většinou usnu.teda ne úplně tvrdě,ale vzbudím se pak třeba za 20 minut,malej se napapá a usne pak taky,tak ho jen přehodím do postýlky a spíme dál.Nevidím v tom problém :),vyhovuje to oběma.

Ahojky, já malou kojím vleže, protože jsem vsedě usínala a bála jsem se, že by mi mohla spadnout. Takhle usínáme obě dvě, ale ležíme u toho, takže neodgrcáváme :)

Ahojda,
od porodu jsem v noci kojila v leže a vždy u toho usnula - jinak bych snad nemohla ani fungovat přes den.. A praktikuji to tak do dnes :)

Ahojky v noci kojím jako vždy v sedě a kolikrát u toho klimbám...Jinak malou odříhnout v noci nenechávám takže ji po kojení dám hned spát takže v pohodě..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka