Nevadí v těhotenství česnek?

10.08.2009

Ahoj holky, prosím nevíte,jestli nevadí v těhu tepelně neopracovaný česnek, jen prolisovaný. Strašně mi chutná salát, který mám od kamarádky, která pochází z Ukrajiny. A to ten, že se na jemno nastrouhá mrkev, zamíchá se s trochou majolky a česnekem, mírně podlechuti osolí, ale nemusí,ale ten česnek mi vrtá hlavou. Doporučuji vyzkoušet.Mě to moc chutná,když tak napište vaše názory zda také chutnal.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, myslím, že pokud ti nedělá česnek zažívací potíže, pocit těžkosti či plynatost, tak nemůže škodit v jakémkoliv stavu a množství, vždyť to je jediný lék skoro na všechno. V dnešní době kdy těhulky nemůžou žádné léky ani preparáty je to asi to nejlepší. Ještě je super kysané zelí, to jedly už moje babičky proti chřipkám preventivně :). Měj se hezky

Ja doufam, ze ne:) Ja jim cesnek porad. ted mi zacal strasne moc chutnat. Jim ho i cely k rohliku treba...Pripadam si uplne divna:)

po celé těhu cpala pomazánkou z tvarohu s česnekem, prostě jsem měla divný chutě. Papa

ahoj, česnek určitě v těhu nevadí. Při kojení vadit bude, protože bude cítit z mlíčka a mimi to nebude vonět.

urcite nevadi, kor kdyz si na nej zvykla...
Jen bacha, syrovy cesnek ve vetsim mnozstvi je jedovaty! ALe to bys musela snist treba 6 strouzku naraz...
Tak dobrou chut :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

cesnek muzes i pri kojeni.... Rika se teda, ze se muze dostat o mlicka a pak to mlicko nemusi chutnat prckovi... Ale zas na druhou stranu se doporucuje jist vsechno na co jsi zvykla, vse co jis v tehu muzes i pak, prcek to zna uz z briska :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka