Hamilton

01.12.2009

Zdravím, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s tímto hmatem?Mě jej dělal doktor dneska po druhé a prý to na porod nevypadá ale oproti minula špiním....Po jak dlouhé době ste rodily po tomto zákroku?Pomohlo to vůbec?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Gabriela Wehle

:°: Proč? Já myslím, že jestli čekáš třetí mimi, tak už ses ním dávno setkala, jen jsi nevěděla, že ti ho doktor dělá. Má doktorka taky neříkala- uděláme Hamiltona, ale řekla, že se to pokusí trošku popohnat.

No to je dílo,
to snad ani není normální dělat Hamiltona každý den, nebo doknce hodinu. To tě tedy lituji.
Já jsem po něm rodila do trí dnů,ale jestli to bylo tím to nemůžu stopro říct :-)

Ahoj, mně nepomohl vůbec a dělali mi ho hodněkrát. Moje gyndařka už tak od 38 tt, od 40 tt v poradně v nemocnici, pak na příjmu v nemocnici, když mi porod vyvolávali a to mi ho chodil dělat doktor celý den snad co hodinu. Au, au, už jsem byla tak rozbolavělá, už jsem nejen špinila, ale přímo mi tekla dost krev...a stejně jsem byla zavřená jak nedostupná pevnost. Ono každý tělo holt reaguje jinak.

In reply to by kalokaghatia

:s: Dneska už mi to přijde spíš vtipný, ale tehdy to taková sranda nebyla....na druhou stranu, ta bezmoc, že už jsem celej den na kapačkách, co vyvolávají stahy, stahy jsou a doktor vždycky stejně znovu zahlásí, že jsem se ještě otvírat nezačla, ta byla ještě horší. Brala bych asi cokoli, jen aby to vypudilo malýho ven :ww:

In reply to by kalokaghatia

Tak to tě zklamu, lenoch to on sice je, ale pohodář ani náhodou :s:, uřvánka a vzteklounka si užíváme už 14 měsíců, proto jsem psala, že by se mohl občas na chvilinku vrátit do bříška :s:.
Jinak nástup na vyvolání jsem měla v pondělí ráno, v deset mi zavedli tablety na vyvolání stahů, ty jsem začla mít tak po půl hodince, ale dalo se to úplně v pohodě zvládnout....takhle celé pondělí, jak už jsem psala bez známky otevření. V devět veče poslali manžela domů se vyspat, mě šoupli do pokoje vedle boxu,prej abych se taky vyspala :s: a že druhý den to zkusíme znovu. Celou noc hned za zdí rodila a naříkala jedna maminka, já vybobkovaná až za ušima, takže si dovedeš představit, kolik jsem toho naspala. Druhý den ráno mi dali v půl osmé tabletu, nález pořád na nula prstů otevřená, takže mi v osum píchli vodu a od toho okamžiku to byly přímo pekelný dvě hodiny než se mi v 10h 10 minut narodil syn. Jako když si to tak vezmu, tak vlastní porod i s opravdovejma bolestma byl jen ty dvě hodiny, ale užila jsem si v porodnici až dost :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka