Kde mate pojistene miminko?

02.12.2009

Holky ahoj...mam pul rocni holcicku a zatim nemame pojistenou proti urazu...atd. Kde je to nejvyhodnejsi?Nebo kde se da dohromady i sporit? dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

my jsme u ING,mesicne platime 700Kc mame to i s hospitalizaci.Castku muzeme vybrat kdykoliv,konecny vek je uvedeny 25let.

Ahoj,já mám životní pojištění od české spořitelny-je to zároveň i se spořením.Určitá částka se dává na pojištění a určitá částka se spoří.Malýho mi tam teď připsali ke mě a je taky pojištěnej proti úrazu.A ani po mě nechtěli víc peněz :) Takže měsíčně dávám 600 a spoří se mi cca půlka z toho.Pa

my máme malého pojištěného u Kooperativy Kapitol - dáváme 500 Kč měsíčně, v 18-ti letech pak dostane okolo 150 tisíc :) ;)

In reply to by xpetka

Kapitol není název pojištění, ale společnost přes kterou máte toto pojištění uzavřeno. Kooperativa dítě nepojistí na nemoce, ale jen na vyjmenované úrazy.

ahojky tak já jsem zrovna pojištěna se synem u pojištovny aviva. v 18ti letech pk dostane i penízky. jsem spokojená

Doporučuji Pojišťovnu České Spořitelny. Zde se dá pojistit celá rodina v jednom produktu. Sluníčko od České pojišťovny nedoporučuji. Vím o čem mluvím. :ww:

mám od české spořitelny pro nás pro všechny urazovou a je super je tam i na hospitalizaci,když seš jeń třeba na pozorování a platí ti to hned od prvního dne a spoření ktomu nemám spořím buřinku oboum klukum jinak ta česká spořka má i se spořením pojištění já ho nech ;) těla

ahoj, proti úrazu nemám pojištěné ani jedno dítě...uvidíme do budoucna-až malej začne chodit do školy a nebo bude sportovat. Zatim se mi to zdá zbytečné.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka