Perličková koupel

02.12.2009

Ahojte maminky,chci se vás zeptat,jestli některá doma nemáte perličkovou masážní koupel(takové ty bublinky do vany na podložce).Nevíte,jaké jsou mezi tím rozdíly a podle čeho ji mám kupovat?Vůbec se v tom nevyznám.A je to dobré??
A nakonec,nezkoušela jste do toho některá dát malé dítko?Mám 8 mi měsíční holčinu a říkám si,že by se jí to mohlo líbit.
Díkec,Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my jí měli a dokonce jsem ji kupovala i taťkovi k narozkám, já jí teda použila jen párkrát, měli jsme tu z TV products - i s těma teplýma bublinkama, jediné slabé místo je podle mě hlučnost, jak to dělalo ty bublinky, tak to bylo prostě takový hlučný, ale jinak 100% :s: Při prvním použití jsem si dala do vany i pěnu a dovedete si představit, co to nakonec udělalo, byla skoro až ke stropu :ww: Jinak, jak jsme jí teď kupovali pro tátu, tak měli v nabídce i tu s tou arematerapií asi jen o 300,- dražší. Myslím, že větším prckům by se to líbit mohlo :a:

Kdysi jsem si jí koupila ...bylo to příjemné, ale tenkrát jsem nevěděla, že existují se vzducháním teplého vzuchu. Ono po pár minutách víření neohřátým vzduchem jsem měla u nosu krápníky (voda rychleji chladne). Martince se bude určitě líbit - udržba je stejná jako u těch protiskluzových podložek do vany - chvilinka v Savu to jistí ;) . Ale radím ... s teplým vzduchem :) . Dokonce jsem k tomu viděla i nástavec na který se nakape vonný olej a pak máš i aromaterapii s bublinkami :) :a: .

co říkal můj táta, tak to prej stojí zaprd. Zanáší se to a stačí že to nějakou dobu nepoužíváš a už to nefunguje jak má...ale opravdu nevim-vlastní zkušenost stím nemám

ty jo,tak to by mě taky zajímalo,můj manžel se totiž děsně rád nakládá do vany,a v lednu má narozky...byl by to dobrej dárek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky