Prosincové pozdravení

02.12.2009

Zdravím všechny včeličky/ Tak a je tu prosinec a my dneska s Ondráškem začínáme 30. týden - teda na začátku těhotenství v období celodenních rozhovorů se záchodovou mísou jsem si myslela, že se snad takhle daleko nikdy nemůžu dostat :-) Musím říct, že nakonec si člověk nějak zvykne i na ty bolesti a na všechny těžkosti, které mě provázeli a provázejí, sice přiznávám - jsou občas chvíle, kdy si říkám, že už bych to chtěla mít za sebou, ale to jsou naštěstí jen taková chvilková nervová zhroucení... :-) jinak mám ale dobrý pocit, že se nám to všechno nějak začíná rýsovat... sedím teď už v obýváku, pracovnu v našem 4.pokoji, jak ho nazýváme (nevím proč, když máme 3+1) jsme už oficiálně pojmenovali dětským pokojíčkem a tak jsme koupili novou stěnu včetně počítačového stolku do obýváku a krsáně ten nový nábytek voní... koupelna už je taky až na pár maličkostí zrekonstruovaná - a teď už jen vymalovat předsíň a ten dětský pokojíček :-) taky už máme naprostou většinu věcí pro Ondráška a včera jsem si konečně vybrala kočárek .. psychicky jsem nezvládla neustálé hledání po internetu a obchodech, kdy už jsem rezignovala ze svých finančních požadavků a stejně jsem objednala ten první, co se mi zdál použitelný do univerzálního terénu a nevypadal, že se hned rozsype :-)
tak to je moje včelky z dnešního hlášení vše a přeji vám krásný den a krásné předvánoční přípravy. :a: :one:

Ahoj Barbu, tak uz taky finisujete?! parada, my snad uz taky, pac me to leze na palici, porad curbes z malovani, atd. Zitra nam to domaluji snad, nastehuje se komoda, a snad zacnu konecne prat mimi veci :\x: jinak spoustu veci jeste nemame koupeno, jak pise Angelis rourku atd, mame jen Bepanthen, ten je super, u dcery jsem ho hodne vyuzila, jak na pipku, myslim tedy KAji :s: tak na moje koziska :qu: kdyz to decko zvejka kozu co 2h, tak se to nekde podepise ;) a tato mast je vyborna!!! Tak preju at mate brzy hotovo, a muzes uz jen lenosit!!!! Ja uz mam upecino neco malo, 4 druhy cukrovi, jeste chci tak min 4 druhy a koncim, plus zdobeni. Uz nam to tady doma krasne voni :qu: jen nevim jestli neco do vanoc zbyde, pac furt melu pantama ://: co nadelam, je ti silnejsi nez ja :s: tak se s bobkem opatrujte!!! :a:

In reply to by Pecicka

já už mám teda většinu věcí vypraných, ale mám je zatím schované v igelitových pytlech zavřený - právě kvůli tomu malování, které plánujeme asi na víkend (říkám asi, protože manža o tom ještě neví, tak na něho musím postupně...), ale stejně nejhorší mi přijde takový ten úklid vevnitř v různých regálech a tak... spousta papírů, zabere to celej den a není to nikde vidět...jenže když jsme tu byli dva, tak skříní pro nás bylo spoustu, takže jsme vždycky něco někam hodili, aby se to schovalo a teď v tom chci konečně zřídit nějaký systém a je to teda piplačka. na cukroví s maminou skočíme příští týden, akorát mě mrzí, že mám špatnou troubu, takže tady já nic neupeču a tak mi to tu nebude vonět cukrovím, jak ty říkáš ... ale tak, co se dá dělat, tak třeba příští rok,když zbudou penízky, tak se koupí sporák :-)
jo a jinak ten Bepanthen mám taky :-)

... a jak jsem doma, tak to letí ještě víc - pořád je co dělat ;) Taky stále něco rekonstrujeme a ještě je toho dost před námi :( ale pomáhá nám moc šikovný kamarád, tak se ten dětský pokoj začíná už rýsovat :dance:
Já dneska zahájila přípravu na cukroví... už v lednici odpočívají 2 těsta, tak skočím (no skočím už není pro mě moc výstižné) ještě na nákup a odpoledne se do toho pustím.. No a taky ještě musím pokoupit pár věcí jak pro mimíska tak pro sebe abych byla na to :||): komplet připravená a v lednu bych se taky chtěla věnovat lenošení :)
Tak zatím pozdravuj moooc Ondráška a hezký den :a:

In reply to by Wer-Unka

ať se daří :-) taky mám představu, že už v lednu chci jenom lenošit, tak uvidíme, jaká bude nakonec realita :-) ještě vánoční dárky... no je toho opravdu teď hodně, fakt nevím, jak bych to zvládala, kdybych chodila do práce... tak pa

:dance: To je šrumec co? 8 týdnů a budem na spadnutí :) Taky ještě cosi doma děláme. Teď jsme natírali futra a dneska malujem koupelnu, ještě pár úprav a nákupů takových blbinek jako rektální rourka :s: a kojící podprda a budu připravená. Tak se opatruj barbu a užívej bříška. To moje má zrovna šťukavku :C]]:

In reply to by Andělína

já se za chvilku chystám do té naší nové knihovny přendat knížky, co mi přivezli v bednách rodiče, takže taky pracovní den :-) jinak takový ty blbinky, jak píšeš, tak to nechám na mamce, aby to vzala u nich v lékárně, třeba jí udělají cenu :-) jo a asi si taky objednám tu knížku, co jste tu s Terezkou řešily - abych hezky v lednu už jenom polehávala a v klidu si četla :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka