Špinění - pokračování aneb opět nemocnice

02.12.2009

Ano, nadpis přesně vystihuje dnešní ráno.
Včera večer jsem si opět zavedla utrogestan a ráno, když jsem šla v 6 na záchod, tak šok. Tolik špinění a trochu krve na toal. papíru :jawdrop: To bylo i na mě už moc. Vzbudila jsem manžela a hurá do nemocnice. Můj dr. dneska totiž neordinuje a stejně raději jedu na Lochotín než k němu. Celou cestu se mi chtělo :sick: , páč jsem ráno před vstanutím nic nesnědla, ale jelikož jsme jeli po dálnici, tak žádná šance zastavit, takže jsem to rozdejchávala až k recepci a to doslova :00: Musel být na mě dobrý pohled. Během 10ti min. si mě vzala sestřička a psala se mnou anamnézu. Mám tam sice u nich vše evidované, ale asi chtěla, abych u toho byla a taky se ptala na rodinnou anamnézu. No, co vím, tak jsme všichni asi zdraví a tak jsem jí to i řekla. Pak se koukla, co teda ze mě jde a už jsem jen špinila, ale dost teda :( Za další asi půl hoďku jsem šla do ambulance. No, nebudu vás napínat. Mimísek je v pořádku a je to pašák. Za 6 dní vyrostl přes 0,5 cm, takže máme 11 mm :qu: a :h: krásně bouchalo a já sem se jim tam málem rozbrečela. Nejdřív jak jsem měla strach a pak z toho, když jsem toho pidičlovíčka viděla. Podle PM jsem 7+5 a podle utz 7+3 a to je prý paráda :qu: Utrogestan mám prý radši polykat, tak uvidím, jak mi to půjde :00: a za týden kontrola u svého dr. Opět nevím, odkud špinění je ://: a ono je asi lepší nevědět. Hlavně, že je vše v pořádku. Pořád tedy ležím a ležím a modlím se, opravdu já se modlím, za každý další den a týden ;) Manžel byl tak rád, že je vše o.k., že mě tam málem rozmačkal a po cestě domů mi opakoval, že jsem mu udělala takovou radost. Jinak opět sestřičky i lékaři v nemocnici na jedničku. Jsem jim tam opravdu vděčná za jejich přístup.
Pak jsme se zastavili u mě v práci a tam byli všichni suproví. Drží mi palce a prý mě k tý posteli klidně přivážou jenom abych opravdu pořád ležela. Jsou to zlatíčka. A dokonce jsem měla návštěvu. Přišla kolegyně, tak jsme kecali a kecali a bylo to super, takže nakonec byl vlastně dneska jeden z těch lepších dnů. Jo a manžel kecal s námi a dokonce i to kafíčko uvařil :ww: Já opravdu prostě na nic nesmím sáhnout. Mějte se krásně.

Ahojky, tedy to mi uplne uteklo..... ale super ze mimisek roste a vse je ok, vidis ja rikala ze bude lepsi polykat tak hlavne at uz je dobre uvidis zvladnete to :one:

Ahoj Mijuš. Já to tu teď všechno moc procházet s tou naší cácorkou nestíhám, ale koukám, že máš pořád problémy se špiněním, ale nevěš hlavu holka, miminko krásně roste a je v pořádku, to je teď to hlavní :one: Je to pašák a u mamči v bříšku se mu evidentně daří ;) Máš super manžela a taky velkou podporu kolem sebe, tak si to odpočívání a nicnedělání pořádně užívej a hlavně žádné černé myšlenky. Pohlaď za mě bříško a opatruj se :a:

In reply to by Evasu

Ahoj Evi, to je jasný, že máš teď málo času. Co já bych za to dala. Dneska už ani nešpiním, tak si klepu na zuby, že už to bude dobrý. Manžílek je fakt super, dokonce už i pusinkuje pupík. Prdlouš jeden a domlouvá bublince, aby hodně papala a rostla :s: Pokaždý, když se najím, tak mě chválí. Bříško hladím a moc ti děkuji. A co malá? Je hodná? Určitě jo, po mamince ;)

In reply to by Mija

Neboj, všechno tentokrát dopadne dobře a ani se nenaděješ a málo času budeš mít taky ;) Strašně rychle to těhotenství letí. Jinak malá je zlatíčko. Sice nám zrovna dnes prořvala skoro celý den, protože ji bolí bříško, ale jinak je hodňoučká. No, je skoro o měsíc dřív, takže je celkem spavá, ale přece jenom se v ní už projevuje takový malý čertík :)
A už se těším na nějaké fotečky bublinky z utrazvuku ;) :a:

tak ti držím nadále palečky at se miminku u tebe líbí. Já byla na genetice, výsledky ale budou až za 2 měsíce, tak počkáme a pak se uvidí. Jinak tam byli hrozně hodní. Na infekčním to bylo děs. Doufám, že bude přiští rok pro nás štastný. tento bude nejspíš nejhorší v mým životě. je to hrozné, už 27.12. sem mohla porodit mimi, kdyby to dopadlo tenkrát dobře, ach jo. měj se pěkne a odpočívej

In reply to by VV

děkuji ti, snad už to bude dobrý. To je doba, čekání na ty výsledky viď? Ach jo. A na infekčním byli nepříjemní lidi? To je hnus. Já měla mít termín 13.12. a taky na to stejně furt myslím. Ne teda furt, ale vzpomenu si. Taky se zkus mít hezky a mysli na ten další rok, který bude určitě veselejší ;)

Ahojky to špinění mě mrzí ale hlavní je že je miminko v pořádku. Já už jsem byla kvůli špinění dvakrát v nemocnici a kdybych začla znovu tak neváhám a jedu opět. Pro miminko všechno lepší je nic nezanedbat. Tak pěkně odpočívej a budu držet pěsti ať je všechno v pořádku:)papapap

In reply to by roxxy

Ahoj, děkuji ti. Já jsem ráda, že jsem ještě v nemocnici neskončila, ale pokaždé si teda beru sebou tašku, kdyby náhodou. Máme to 60 km, tak proto. A máš pravdu, pro mimi vše. Měj se krásně.

Hoolka moje, ty asi nebudes az do porodu v klidu co :n: No ale dulezity je vysledek!!!! Mimousek je pasak a u tebe se mu evidentne libi :c: To skoro vypada, ze ti to vsechno zpusobuje ten utros ne? Buhvi jestli na nej nemuzes mit nejakou takovou reakci, tak to zkus zvladnout a polykat ho.. ja vim, je to hruza, mne je dneska taaak strasne, ze ac nerada, tak budu muset sefa poprosit a jit driv domu :( Tak tfuj tfuj, opatrujte se a at uz je vsechno v poradku :k:

In reply to by eemily

Ahoooj, já opravdu musím být pořád ve stresu, ale jak už jsi napsala, hlavní je, že se mimískovi u mě líbí :c: Když jsem řekla dr., že se mi to špinění vždy zhorší po zavedení utroše, tak vrtěla hlavou, že to neni možné, že utrogestan je právě proti tomuhle. Ale já si myslím svoje. Je to jak s tou prasečí chřipkou...očkování je bezpečné, sem tam alergická reakce, ale že na tuhle reakci v Německu zemřelo asi 8 lidí, to tu radši nikdo neřekne. A já to polykat vydržím. Pro ten náš malý zázrak opravdu všechno. A ty nechceš raději být doma, než takhle trpět? Chudinko, já si neumím představit chodit do práce :00:

In reply to by Mija

Presne tak, zkus to a uvidis.. :k: O doktorech uz si nedelam zadne iluze, protoze proste nejsou vsevedouci (i kdyz by teda aspon ve svem oboru byt meli :///: ). Ja jsem zatim rada, kdyz vypadnu z domu - praci nemam nijak narocnou, sedim v kancelari a kdyz jsem byla treba o vikendu cely den doma, tak mi bylo jeste hur, jak jsem se vubec nehejbala. Kdyz pak hned rano vyrazim ven a nekde pobiham, tak na to tak nemyslim. Akorat mam teda spankovy deficit :~!: , protoze v noci nemuzu spat :n: A to je pro me des, protoze ja jak nespim svych 8 hodin, tak je zle :s: Uvidim - pristi tyden mam dovolenou a pak 14 dni pres Vanoce, tak pevne verim, ze uz to pak ustane. Rada bych v praci vydrzela do konce, jinak bych asi doma sezrala nudou sama sebe - jsme v zahranici a vsichni znami a kamaradi v Praze, tak by to byla hruza.

In reply to by eemily

To jsi napsala přesně, že lékaři nejsou vševědoucí, ale já jim to nějak neberu. Jsou to taky jen lidi a věří tomu, co se naučili nebo co si sami zjistili. A když ti je tedy při pohybu líp, tak to jo. Já bych právě ani práci nemohla dělat. Vždy jsem šla rovnou na neschopenku. Dělala jsem 12ky denní, noční a hodně náročná práce na psychiku a i po tý fyzický stránce nic moc a taky možnost něco chytit nedobrého atd. a ten stres, ani nemluvím. Stačí, že manžel má taky takovou práci, takže než vypadne z práce, tak jde pod sprchu a doma si ještě myje ruce. Mám strach z chřipky a je jedno z jaký ;) a úplně chápu, že ti chybí kamarádi. Já se odstěhovala za manželem na malý město nebo spíš na větsí vesnici a kamarády tu sice mám, ale neni to ono. Nej kamarádku mám 60 km odsud. Od 14. má dovču, tak prý na chvíli dorazí. Už se moc těším. No a moje mamča se ségrou bydlí cca 100 km odsud v Německu, ale na vánoce budou tady u nás i s babičkou. Máme teď totiž největší barák :c:
Je, jsem se rozepsala.

Ahojky, myslím si, že to bude špinění (krvácení) z překrveného děložního čípku - mám s tím bohužel bohaté zkušenosti, takhle občas špiním nebo krvácím už od 8.tt, bohužel jsem kvůli tomu byla 3x hospitalizovavá (vždy jen na pár dnů) - no ale dnes jsem ve 41.tt a přemlouvám našeho milovaného chlapečka, aby už vykoukl na svět... Moc se opatruj a odpočívej a uvidíš, všechno bude v pořádku....

In reply to by Handík

Ahoj, děkuji ti za odpověď. A tobě přímo řekli, že to je z čípku? Mně právě pokaždý řeknou, že tam odtud žádná krev nejde, tak nevím. Jsem už z toho jelen, ale co, hlavně, že je vše v pořádku. Tobě přeji brzký a pokud možno bezbolestný porod, i když to je asi spíš fantazmagorie viď? Taky se opatruj i s chlapečkem :k:

In reply to by Mija

Mě vždycky říkali,že to je pravděpodobně z podrážděného čípku a až v 31.tt při poslední hospitalizaci (v jiné nemocnici) mi řekli,že se mi pravděpodobně celé těhu táhne zánět čípku a nasadili antibiotika a tím se to srovnalo a je to ok... Porod asi bude bolet, ale strach z něj až tolik nemám, věřím, že když tam budeme mít tatínka, tak to zvládneme... Přeju tobě i mimískovi hodně zdravíčka....

In reply to by Handík

Tak zánět, aha. Tak to mě vůbec nenapadlo, ale byla jsem na testech na všechny možný brebery před těhu a mám mykozu, ale ta prý nevadí, tak nevím.
No a s tatínkem to určitě půjde líp. Taky vám oběma přeji hlavně to zdravíčko, to nejdůležitější :k:

In reply to by Handík

No, on to nechce řešit teď na začátku. Tak snad mi pak na to něco dá. Sám mi totiž řekl, že když mi napíše něco pro těhule, tak mi to stejně moc nepomůže a to, co se užívá normálně teď nemůžu a ani bych nic nechtěla. Mám už toho fakt dost za sebou a ze všeho strach.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka