Supr rychlý porod, přála bych každé...

02.12.2009

Ahojky, tak už to mám za sebou..termín jsem sice měla až 13.12., ale poslední dva měsíce mi porod hrozil v podstatě kdykoliv, nakonec jsem porodila 27.11...a jsem za to ráda, že to přišlo a můžu poděkovat i svému dr., že tomu trošku pomohl..mám doma totiž ročního raráška, poslední měsíce byly pro mě hrozné, potřebovala jsem dostat povolení k porodu, aby mimi bylo dostatečně zralé, pak jsem začala zkoušet všelijaké metody, jak porodit...nakonec mi udělal Hamiltona, poté horká vana, sex a druhý den jsem jela..do poro jsem dojela s kontrakcemi po 5 minutách, jakmile mě napojili na monitor, tak nic...jsem měla sto chutí odjet dom..co tam budu trčet..To se opakovalo několikrát..kontrakce se objevily, chvíli natočily i dobrý monitor, pak nic..zatím to byla pohoda..takže jsem ležela a div ne si okusovala nehty..O porodu se dá mluvit asi od 23.30, to se začaly kontrakce objevovat pravidelně, dr. si dělala srandu, že ji mám nechat vyspat..o půlnoci jsem už volala přítelovi, že má dojet (půl hodiny předtím jsem mu psala, ať v klidu spí :s: ), 0.15 klystýr, 0.30 píchli vodu, 0.45 dali čípek, přišlo 8 mega kontrakcí, kdy jsem myslela, že fakt zkapu, 1.02 po 5 zatlačení byla Kristýnka na světě...51cm, 3430g...Takže když to sečtu, porod mi trval hodinu..fakt supr, každé bych to přála..Můj chlap byl u porodu i prvního dítěte, ten druhý s ním ale víc zamával :s: Prý ještě že tam byl stojan na kapačky, aspoň se měl čeho přidržovat :s: Prý to bylo vše tak rychlé, že se na to nestačil ani připravit :s: :00: Každé bych takový rychlý porod přála :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak to moc gratuluju my jsme se narodily o 6 týdnů dřív a měli jsme termín ted v pátek, na to že jsem prvorodička,tak mě trval porod 12 minut.Přeji Ti ať rostete a jste zdravý.

ahoj tak gratuluju k miminku. My jsme to měli obdobně. V sedm v porodnici a to jen slaby kontrakce a to jeste nepravidelne, od 12 to zaclo silit, pichla voda, 10 velkejch kontrakci ve 13:20 malej venku :) Takze uuuplna pohoda :-D

Moc gratuluju k super porodu, měla jsem taky takovej, mě bohužel ten klystýr ani nestihli dát, přijela jsem do porodnice na 9cm otevřená.

In reply to by Yveta Šulcová

No já jsem klystýr taky chtěla. Když mě doktor na příjmu vyšetřoval a řekl že jsem na 9 cm, moje reakce byla - a co klystýr....no a on jen odpověděl- NESTÍHÁME. Šla jsem z příjmu rovnou na kozu tlačit. Naštěstí jsem ráno než jsme jeli do porodnice na velké byla asi 3x.

In reply to by Yveta Šulcová

No bohužel nedělám. Do porodnice jem přijela v sobotu večer, protože mi odtekla plodovka a kontrakce začaly zhruba za hodinu. Otevřená na 1 cm a kontrakce čím dál tím horší. V pondělí v 1 hodinu ráno otevřená na 3cm a to už jsem myslela, že tam ubolestí umřu. Upozorňuju, že jsem vůbec nespala. Po dvou hodinách se rozhodli pro císaře, pro nepostupující porod. Upozorňuju, že jsem skoro 3 dny nespala a přirozený porod bych na tuty nezvládla. Fakt zážitek :r: :r: Na hekárně jsem nechala pár památek jako moje drápy ve zdech, okousanej žebřiňák a zlomenej kovovej věšák. Kdyby tam nebyl manžel, tak bolestí skáču z okna.

Moc gratuluji a tiše závidím. Já poprvé rodila 12,5 hodiny, tak doufám, že ted to bude rychlejší :)

garatuluju a závidim. Já jsem měla druhý porod jen o hodinku kratší než první :r: a už nikdy více ;)

In reply to by JaMiOn

To je jak dlouho? Já měla první cca 5hodin (od přijetí do poro po porod...z toho jen poslední hoďka, dvě byly děs) a druhý tu cca hoďku...i tak jsem si stihla "užít" tu mega bolest...nedokážu si představit, kdyby trvala déle..sestřičky si ze mě dělaly prdel, že jsem ukázková mamča, s rychlým porodem a úsměvem i při bolestech a jestli jim nechci dělat figurínu :00: To jasně, dvě děti bohatě stačí...

In reply to by Yveta Šulcová

Ondru 11 hodin, z toho bolesti po 5minutách 4 hodiny, bolesti po 2minutách 4hodiny a nepřetržité 3 hodiny.Na 5zatlačení byl venku. U druhého porodu 9,5 hodiny. Z toho bolesti po 5minutách 6hodin a nepřetržité 3hodiny. Na 3 zatlačení venku.....u druhého porodu bych řekla že jsem měla bolesti naprosto jiné - hlavně do spodku. No bylo to děsný a ani 5měsíců po porodu bych do třetího mimča nešla. Když si představim že by to bylo něco podobného. Jsem jako moje mamka. Akorát že za komančů nebyli urychlovačky a tak mamča rodila bráchu 27hodin, mě 14hodin a dalšího bráchu 30hodin. Fakt utrpení.
U mě byl problém v tom, že jsem se neotvírala. Takže do mě šoupali nějakou látku, aby se mi kontrakce zvýšili a já se začala otvírat. No prostě jsem lezla po zdi. Když mi řekli že budou kontrakce silnější-tak jsem si to nedovedla představit-no fičák co mám povídat. U druhého porodu jsem dostala jen jednu a díky tomu jsem na sále nebyla další 3 hodiny :00: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky