15tt

02.12.2009

Ahojky holky, chci se zeptat jestli už nosíte těhu kalhoty? Já obleču už jen dvoje rifle a to tak tak :spid: Říkala jsem si, že to bude bohatě stačit až po Novém roce, ale jak to tak sleduju,tak mám nejvyšší čas :$$: Připadá mi to být ještě brzy, protože bříško zatím vypadá spíš jako bych se hodně najedla :hu: , ne že by to tak nebylo, přímo žeru :a\|: Chtěla jsem vám břišánko poslat, ale nejde mi zmenšit formát a nevím jak na to :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

já nosím těhu kalhoty asi od 8.tt, prostě mi ty netěhotenský přestaly být pohodlný, i když bříško se mi začalo viditelně těhotensky kulatit až tak kolem 14.tt

Ahojky, to je různé, záleží, co je pro tebe pohodlnější. U mě při prvním těhu jsem si musela zajít koupit těhot. kalhoty už kolem 8. t.t., nesnesla jsem kostice v podprsence a kalhotky musely být časem taky volnější. Ted jsem těhotná podruhé, začínám 23. t.t. a mám furt normální kalhoty, jen rozeplý knoflík, když si sednu, kostice mi nevadí a kalhotky mám z minula. :a:

Děkuju moc za rady :\x: Zkusím to s tou fotečkou přez kreslení, ale až pozděj se do toho pustím, teď rychle chystám mojemu oběd,ať má co jíst až přijde z práce, protože jsme s mimiškem všechno spapali :a\|: Taky míváte takové stavy, že by jste 2 dny sežrali fakt všechno na co přijdete a pak třeba den nebo dva se zas na nic nemůžete podívat a jíte jen aby jste něco snědli?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máš super :one: Aspoň za ty těhu hadříky ani tolik neutratíš, uplně se mi protáčí panenky, když vidím ty cifry za hadříky. Dají se sehnat i levné, ale zdají se mi jak z roku "raz dva" :-/) No ale o víkendu asi vyrazíme do CA, sestra si tam koupila krásné těhu rifle. Měj se :a:

Ahojky,
tak to jsme na tom podobně, já už se do většiny kalhot taky dávno nevejdu, no používám už jenom jedny a ty mám hodně pod bříškem, jinak těhu kalhoty, ale i do těch mi přijde, že se za chvíli nevejdu. Jinak moje bříško.. http://www.mojetehotenstvi.cz/moje-bri-ko-v-17-tydnu tak můžeš porovnat.
A jak ti radí níže, tak obrázek je nejlepší zmenšit v malování a pak ho v pohodě vložíš sem, taky to tak musím dělat :a:

Ahojky, tak já jsme také v 15 tt a těhu kalhoty nosím už asi 3 týdny. Je to pohodlnější a hlavně na mě už je to pěkně poznat.

Ahojky Hani nic si z toho nedelej ja uz se do vetsiny svych kalhot take nevejdu tak mam takove pekne teple od congu....
jinak ja jelikoz nemam zadny program vse zmensuji v kresleni ten obrazek tam otevres ulozis ho a je mensi :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky