Dudlík

01.12.2009

KRÁSNÝ VEČER,CHCI SE ZEPTAT NEMÁTE NĚKDO NÁKOU FINTU JAK UDRŽET dudáčka miminku v pusince Karolínce je 6týdnu a od narození dudu nechce plive ho a zvedá se ji žaludek vyzkoušela sem mnoho dudlíku a nechce žádný,ani bych ji ho moc nedávala ale jezdíme na vyšetření kde je ho docela potřeba děkuju za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Asi dostanu vynadáno, ale...
Filípek ho taky nechtěl plival ho a natahovalo ho, ale když hodně vřískal při bolení bříška, tak jsem mu na dudlík kápla kapku Sabíku.
Oni mu ty kapičky moc chutnají. A dudlíka si vzal. Moc ho nechce, ale občas se s ním nechá oblafnout.

tak jí ho nenuť... není pravidlo, že dětí musí mít dudlík - je spousta dětí, které vyrostou bez (našemu Marečkovi je 5 měsíců a nedudlá, ne že bychom nezkoušeli, když hoodně plakal kvůli kolikám, ale prostě nechtěl), určitě to na tom vyšetření zvládnete bez :a:
http://rire.rajce.net/Marecek

Verunka ho taky nechtela a nechce lital vsude.Ale ma se zkouset obracena psicholog.. takže se ma miminku dudlicek jako pomalinku ..jen malo tahat z pusinky..cetla jsem to v knizce,ale nam to nezabralo.

Hm to je těžké pokud ho stále nechce tak asi nemá cenu jí do toho nutit!Mamka mi vypravěla že když jsem byla mimčo taky jsem viplivovala ale sestry taky..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka