dotazek - vincentka v tehu

02.12.2009

ahojky, tak dneska jen tak bokem trosku me zacina pobolivat v krcku tak premyslim muzu vincentku v těhotenství jako pastilky na cucani? Vzdy mi pomohli, ale nevim zda se smi v tehu na kloktani soli nemam zaludek naposled sem se pekne po :sick: podle me sm v 13 podle prcka v 14 tydnu tak prosim o radu nerada bych aby se to nejak rozlezlo..... kujuuuuu :h:

ahoj žabko :) vincentka je naopak výborná!!! píšou to i na obalu minerálky. je tam denní dávka jodu a různých minerálů které jsou důležité pro těhotné. sama ji piju.

Poradím ti homeopatika Homeogene!! jsou přímo na bolesti krku, jinak na chčipku je dobrý Oscillococcinum! tak se hlavně brzo uzdrav! Já jsem bohužel skončila na ATB :( , kašlu jak tuberák a už i vykašlývám, tak to nechtěla dr. asi podcenit ... tak se opatruj.PaPa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Mirko, diky moc tak ja zacnu cucat pro jistotu aby se to nerozlezlo diky :one:

ahojky žabičko ym sme v 12 tým týdnu a taky mě bolí v krku..mám na to osvědčenej recepet..vezmeš kapesník dáš na něj vlažnou až teplou vodu a pocákáš to alpou,dáš na krk a ještě ovážeš bavlněným šátkem,skoro jak pryznic a nechat působit klidně 3-4krát denně...používám to a pomáhá mě to,zkus to..

In reply to by žabičkax

hlavně se opatruj,buď v teple čajíčky atd...vím sem jak máma(už aby to sakra bylo že?)A ten zábal taky ho teď mám do práce tento týden už nepujdu páč se bojím,že by se to mohlo zhoršit a budu doma v klidu...my pořád máme v sobě bacily a nemůžou mě to něak dolečit není jak...ale dnes jsem byla na kontrole a mimísek je krásnej vyděla jsem všechno srdíčko,páteř ručky a nožky..slza mě ukápla...tak jsem ti chtěla říct ať se nestresuješ není to dobrý ani pro tebe ani pro miminko...

In reply to by xiaxou

diky vsak to ja jsem mam narizen prisny klidovy rezim takze jen wc nebo sebrat housku a zpet do pelisku....
tedy ty bacily zlobi, ale hlavne ze ten drobecek je v poradku uvidis bude lipja vim ze to mimiskovi moc neprospeje vsak se snazim byt v ramci moznosti v klidu tzn kdyz me zrovna nekdo viz nedelni navsteva pohotovosti nerozcily a neprivede doslova do varu :s:

ahojky, no myslím že ti to nic neudělá...přítel mi byl nedávno kupovat taky něco na bolest v krku a takl se ptal jestli to ničemu nevadí u těhotnejch, tak říkali že ne, že se to jen kloktá a to nemá žádnej vliv...a co se týče pastilek na cumlání, u těch bych byla taky v klidu...oni ti když tak poradí v lékárně...ale fakt by tam neměl bejt problém ;)

In reply to by Nikky

Nikky diky moc ja ji mam prave doma nic v pribalaku neni v lekarne ne vzdy dobre mi poradily tak se ptam radci tady vadit by asi nemelo je to sul ze a ne nejaka chemie ale radci se ptam jsem opatrna jeste jsem nedobarvila ani vlasy a uz vypadam fakt sstrasne hehe, ale dekuji moc za reakci.... :one:

In reply to by žabičkax

taky se to dá tak říct...jak říkáš, nejsou to nějaký bludy jako třeba prášky...a toho barvení se taky neboj...já si hlavu barvila už kolikrát a v dnešní době sou ty barvy na jiný bázy než bejvaly dřív...pokud v tom prostědí nebudeš x hodin, tak to nevadí...jo, pokud bys měla rizikový těhotenství, tak tam by to asi bylo trochu víc jinak...a nemáš za co ;)

In reply to by Nikky

asi jsem velky palasan ale o jedno mimi sme prisly ted fakt dodrzuji vse mozne gelove nehty jsem delala az po 2 mesisich a s rouskou na puse barvu jsem se neodhodlala pac odarvuji tak se bojim dr se na odbarvovani uplne netvarila ale ty tmave odrosty vypadaji silene... na rizikovce jsem od zacatku mame stale nejaky pruser ted pro zmenu hematom co odtrhava placentu uz me z toho asi habne ale chtela bych vypadat aspon trosku k svetu.... ale dekuji a ver ze mam.o))

In reply to by žabičkax

tak to mi je líto a tím prvním mimi...teď to určo dopadne dobře, držím pěstičky :) tak pokud budeš barvit doma, tak si tu roušku nasaď znova ;) a pokud bys šla ke kadeřnici, tak si myslím že tam by to mělo bejt úplně bez problému :one: hlavně klídek, to ti asi říkají všichni :///: a užívej si doma pohody...uvidíš že aji ten zdravotní stav se dá po chvilce dohromady... :{~{:

In reply to by Nikky

mno jo stalo se ze poprve to nedopadlo proto ted udelam snad cokoliv aby to dobre dopadlo takze lezim a proste to dat musime.o))) dekuji, mno barvit budu doma jeste tak nekam chodit to neeeeee.... takze rousku si urco nasadim a snad to tedy bude v poradku, musime byt prece hezke tehulky no ne?
No uzivam i kdyz to lezeni me ponekud zmaha ale pro mimi cokoliv diky moc jsi opravdu strasne hodna :h: :k:

In reply to by Nikky

no vidis clovek ale nakonec zjisti ze se vzda vseho ze? opravdu mockrat dekuji... no jestli bez kosmetiky nevim vypadam jak pubertak :s: ale mas pravdu hlavne at sme zdravy takze take se opatrujte a diky no vidis v jakem tydnu vlastne jste aspon se blizite ke konci?

In reply to by žabičkax

no, v porodnici...to spíš budou odložený Vánoce :),ale uvidíme...prvně sem měla termín 8.1.,pak 3.1., 1.1.,31.1. a teď straší s Vánocema...tak na výběr máme až až :D ale už se na prcka těším...si nedovedu představit vrátit zpátky někam do půlky nebo na začátek...bych se asi zbláznila nedočkavostí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka