MMB a BANKA.....

02.12.2009

Hezký den babulky :a:
zase tápu a řeším jeden malinaktý problémek, tak věřím že mi zase poradíte jako vždycky :)
Koupila jsem na MMB naší :girl: dupajdy.Včera jsme šli teda do banky, že pošleme penízky, jenom byl problém že už měli zavřeno.No nic.
Potom doma přemýšlím, jak nejlépe penízky poslat.Problém totiž je, že jsem ještě dalo by se říct nikdy takto peníze neposílala jenom přes poštu :#o: sranda že :D
Účet je napsaný na manžela, takže mám jaksi smůlu tam zajít sama a peníze paní poslat.JEDINĚ......že bych měla peníze a prostě bych je poslala na její účet. Takhe by to mělo jít né??A ještě poslední otázka nevíte kolik se platí za příkaz k uhradě?Máme KB.
Holky děkuji všem co mi aspon trošinku poradí. :k:
Hezký den Zdenka :)

Zdeni, my máme taky Internetbanking a nedám na to dopustit .... kdykoliv se můžeš podívat, jak ti odešly platby, jestli už máš peníze na účtě, zadávat si tam trvalé příkazy, jednorázové platby .... je to bezva věc. A myslím, že tam za příkaz k úhradě neplatíš nebo minimum, ale to nevím přesně. Pokud bys to chtěla, dojděte s manžou do banky a požádej o internet bankovnictví a oni vám ho založí. Pak už si vše budete řídit z tepla domova :dance:
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

In reply to by vodnanka

Zdenulko ahoj :a:
my už jsme si ho jednou chtěli založit a po vyplnení nám PC oznámil, že máme nedostatečně zabezpečený PC, že je to nebezpečné.Bude to asi tím , že se nám do počítače naboural jeden hajzlík a od té doby jsme to už nezkoušeli.Určitě by to bylo super, aspon bych nemusela pokaždé běhat po všech čertech.Musíme se na to zeptat v Bance jak to udělat aby nám to šlo.Asi to bude chtít nějakou větší ochranu PC.Docela mě to štve, jenom mě to ted brzdí, a navíc musím čekat na manžela až příjde s práce a zajde to paní poslat.
Tak táák no, my pořád musíme mít nějaký problém :D děkují Zdeni ;)

ahoj, já to teda vždy posílám přes internet banku, no ale četla jsem že jaksi mte nezapbezpečenej pc, tak jedine at ti manžel dá dispoziční právo k účtu, abys mohla odesílat platby bez něj :a:

In reply to by monika37

intrnet banka je super věc a minimální poplatky. :one: u příkazu se asi platí 30,- což je oproti nějakých 4,- dost.
Budeme to muste vyřešit, pořád běhat do Banky se mi nechce a navíc u nás nějít pobočku KB je děs. :spid:
Děkují :)

na tohle je nejlepší internet banking. Dále pak můžeš mít podpisové právo , ale to určo taky víš, abys mohla vybírat z manž. účtu. Nebo slož peníze paní přímo na účet v její bance. Kolik se platí za příkaz v KB netuším.

In reply to by Ivka

Ahojík Ivko, já vím no :( už jsme to zkoušeli, ale bohužel nám nevyhovuje bezpečnostně počítač, proč to nevím :( takže ted to budu muset řešit takhle.
Musíme to nějak vykoumat abych nemusela pořád běhat do Banky.Děkujiii :k:

In reply to by Ivka

nám se totiž před nedávnem naboural jeden vynalézavý týpek do PC od té doby to nejde.Asi potřebujem větší ochranu PC .Já tomu moc nerozumím, jedině co vím že Vista je pěkně na hovnouse, pořád máme nějaké problémy. :n: Budem se muset poptat v Bance co s tím. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka