Skoro 1 rok snažení - verdikt dr. - II. část

02.12.2009

Ahojda děvčátka, tak jsem včera byla u :*8*: , moc v rauši s tý návštěvy teda nejsem :n: .
Žádanku na spermio nám ale napsal. A tak bych se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte, jak to chodí v HK v Sanusu? A jestli se tam za to něco doplácí?
A teď zpátky ke mě: Jelikož jsem tak v půlce cyklu, tak že se mi podívá na folíky, jak to tam vypadá a ejhle, byla tam spousta malej cystiček a žádnej dominantní folík, takže to prý vypadá na polycystický vaječníky :jawdrop: nebo co to, takže problémy s ovulkou :00: . Doufala jsem, že se Ježíšek rouzšoupne a nadělí nám už mimčo a takhle bude zas prdlajs, tak snad bude mít štěstí někdo jinej. No jóó no, já prostě nemůžu mít nic normálně. Ale zatím mi žádný prášky nenapsal, doufala jsem, že už něco dostanu, ale on že chce nejdřív vidět výsledky spermiogramu. To bude možná problémek, jelikož moje drahá polovička z toho moc odvázaná není. Ještě to s nim budu muset probrat důrazněji :|: až se vrátí z cesty.
Tak to je asi tak všechno :00: !!!! Všem přeji krásný den!!!!! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No nakonec jsme se dohodli, že jestli :cc): do 3 měsíců nedopadne, takže taky půjde, ale že tam s nim musim jít já :///: .

Ahoj Lajousku, a merila sis nekdy bazalku? Protoze pokud bys mela polycysticke vajecniky, tak by vubec neprobihala. Uvidis, ze spermijky dopadnou dobre a uz brzy to zacnete resit a klapne to. Moc drzim palecky :one:

In reply to by eemily

Jo, bazálku jsem si měřila, přestala a teď jsem raději zase začla. No oni jsou snad různý stupně těch pol. vaječníků, co jsem se tak dočetla a v tom nejvyšším, ovulka není. U mě asi z 6 cyklů 2x nebyla, není to žádná sláva, ale ještě to není konec světa. Snad to v pořádku bude :///: . :+^*: za palečky

In reply to by eemily

Ahojky, tak nám v sanusu sólo spermiogram nedělali...první byl až při konání IUI a za to jsem platila 500..ale netuším, jestli je to jen za IUI nebo v tom je zahrnuto i spermio...ale tak nějak si myslím, že za to platit nebudeš. :a:

In reply to by Lilie

No snad né, když mi doktor napsal tu žádanku. A to IUI+spermio vás stálo jen 500,- peněz? To jsem si myslela, že to bude dražší. Ale doufám, že to u nás nebude potřeba. Občas se zázraky dějí :///: .

Ach jo, ale mam pro tebe pozitivum! moje kamoska 4roky nemohla otehotnet mela polycyst.vaj. zjistili ji to pred 3mes. a ted ji vysel TT a je v 6tt.

Ahojky, myslím si, že s tebou doktor nebude nic dělat, dřív než bude znát výsledky spermijek. Chtělo by to tvou drahou polovičku přemluvit a uchlácholit co nejdříve. My jsme na výsledky spermijek taky nějaký den týden čekali, je to hrůza. Asi to je všude jiné, ale to čekání je ubíjející pro všechny!!
Spermijky nám vyšly dobře, tak až potom doktor bral krev na hormony mně a to jsme zase čekali, pokud si dobře pamatuji, minimálně 3 týdny na výsledky. Ono, není na co čekat! Držím palečky, Gabka

In reply to by JoHanule

Tak to ano, v CAR ti řeknou výsledky hned, ale tvůj gynekolog tě pošle, resp. tvého partnera do nemocnice, kde mají čas se zpracováním výsledků....a hlavně, většinou se jedná o státní či krajské nemocnice, nic soukromého.

Ahojky, my jsme na tom podobně, na podzim jsme změnila doktorku, s tím, že se snažíme rok o mimi. Tak nejdřív naspala žádanku na spermio pro manžílka a že mě bude řešit až budou výsledky ze spermia. Výsledky už máme měsíc a než mě objednala, tak k ní jdu příští týden, tak jsme napnutá a zvědavá, jestli mě nějak prohlídne, udělá ultrazvuk. Na spermiu jmse dopadli celkem dobře, kvalita spermíku není nejlepší, ale je jich hodně, tak je z čeho vybírat, tak pan doktor říkal, že by ještě počkal, že by se mělo zadařit přirozeně. Už se snažíme asi rok a čtvrt, tak už bych taky c¨htěla aby se něoc dělo a nejlépe aby už bylo miminko. Tak držím palečky a ať se drahá polovička spermiogramu nebojí. Já z toho byla možná vynervovaná více jak manžel. Ten to bral tak ňák v klidu a to doktory vůbec nemusí a než ho někam dokopu, tka to trvá celou věčnost a tady si dal říct. Tak držím palečky, měj se pěkně a neboj ono se zadaří.

In reply to by JoHanule

Ani nevíš, jak ti závidím, že už máte spermio za sebou a hlavně, že výsledek je dobrej! Asi z toho budu taky víc na nervy než on :///: . Taky Ti držím palečky, ať se vám co nejdřív zadaří!!!! :one: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka