Brňandy na neschopence POMOOOOC!!!!!

02.12.2009

Ahojky holky...už nevím co mám dělat!
Jsem z Brna a od konce září na neschopence. V říjnu jsem dostala ještě výplatu z práce, ale teď v listopadu ze sociálky nic :$$: . Už jsem dost zoufalá, nevím jestli má smysl na socku zavolat nebo tam jít nebo co mám vůbec dělat. Jste na tom některá podobně??? Nebo nevíte co mám dělat??? Na Vánočky ještě žádnej dárek nemám, a pomalu už nebudu mít ani za co je koupit :O .
Achjooo....

Ahoj jsem taky z Brna, ale ono záleží na tom kde má mzdovou účtárnu tvůj zaměstnavatel. Můj v Praze takže všechno musím řešit z PRahou. Na výplatu nemocenských dávek mají 30 dnů od doložení dokladů. Což je šílený!!!! Za říjen na účtě penízky taky nemám. Ale po pár telefonátech jsem aspoň zjistila, že mi je v pátek posílaly tak snad brzo dorazí a budu moc existovat. Doporučuju si na socku zavolat a zjistit si to, aby jsi třeba marně nečekala na kačky. Kamarádky taky čekala a pak se později dozvěděla, že jí ztratili lkístek na peníze, takže chudák musela vše vyřizovat nanovo. No není to snima lehký.

In reply to by Bohumilka

no, tak mzdová účetní je taky v Praze...takže to budu muset řešit z Pražákama, no super! Oki, tak díky za radu...ještě aby se ty papíry někde ztratili, no to by mě asi ...ehm jeblo :jawdrop: . No nic, tak já si asi seženu číslo a cinknu tam...děkuju ještě jednou.
Měj se krásně pááááá :a:

In reply to by Tarrry

Zkus zavolat pí Kovaříkové 283 104 610, ta ti řekne kdo tě má starosti, dělají to podle data narození. Buď hoodně trpělivá když budeš volat, mě se to podařilo po 2 dnech. Držím ti palce ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka