Krmení a nenechavý ručičky

02.12.2009

Holky, malýmu jsou 4 měsíce pryč a začali jsme přikrmovat kašičkou a mrkvičkou a různými těmihle věcmi pro miminka, ale je o nervy. Petřík má hrozně nenechavý ručičky a cpe je pusiny, kde má jídlo, je to děs, máte to taky některá tak a jak jste na to vyzrály? A to nemluvím o tom vzteku, kterej ho při krmení bere. :-/)

nojo muj to dela taky, i kdyz ma hlad tak si nacpe pesticky do pusy a jeste ceka ze mu tam procpu prso :s: bude to normalni, hold mu je jednou rukou obe chyt :C]]:

In reply to by Danzy

:s: :s: má sílu jak bejk, je to sranda někdy. Ještě mám jeden dotaz prosím tě, vím, že docela hodně víš, čtu tvoje rady, nevíš co na opruzeniny? Malej se mi oprudil, celkem dost a nezabírá nám ani Bepanthen ani Sudocrem, tak už nevím, mám pocit, že je to z plínek, koupila jsem nějaký v německu a co jsem mu je dávala, tak to začalo.

In reply to by Blanka111

my taky bojujem s nenechavyma rucickama, obcas pomuze tatinek:-)
nojo s tema opruzeninama - urcite te to uz napadlo, vymenit ty pliny, vetsinou je to fakt plinkama.... nam teda pomohl ten sudocrem kdyz se mi to jednou stalo, protoze vysusuje, ale dobre funguji i zdanlive obycejne jako je pytiol, nebo rybilka (ta trochu smrdi) ono kdyz ty pliny vymenis tak to zmizi samo... rika se i hodne vetrat, no ja to delam tak ze utru vlhcenym ubrouskem a pak jeste normalnim suchym papirovym , aby bylo pekne sucho, radej moc nevetram , to bysme meli vse pocurane :DD

In reply to by Danzy

Díky moc, no my i větráme často a stejně nám to nepomáhá, jen ho desetkrát denně převlíkám :) , plínky už nedávám, tak uvidíme ještě jsem dostala na Niveu proti opruzeninám tak to taky zkusím a zkusím i tu nevábně vonící Rybilku.

Ahojky, tak nám je 10 měsíců a jsme na tom stejně, nejhorší je to, když je prcek ospinkanej. Jediný co u nás zabere je dát mu něco do ručičky, aby si s tim hrál. Je tak nějak jedno co, u nás stačí i víčko od přesnídávky :) Jinou radu nevim, ale můžete to vyzkoušet :a: :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka