!!!Musím se vypsat!!!

02.12.2009

Krásný den všem,mám potřebu se vypsat.Tak nevím,zda to dočtete.
Mám kamarádku bude začínat 5.měsic těhulkování.Je menší než já a než otěhotněla byla hubená. a chodí na pilates pro těhotné.Včera jsme byli na návštěvě u tchánovců a tak jsem slyšela.vidíš to -ta tvoje kamarádka chodí na pilates,do práce atd... Prostě mi jí dávaly za vzor.To byla hrůza.jenže oni si neuvědomují,že jsem měla na začátku těhu problémy a zvracela jsem do konce 4.měsíce.a jí nic není.Bezva návštěva.
A v noci jsem se vůbec nevyspala.V noci pršelo a my máme střešní okna a když prší na ty střešní okna tak nemůžu spát.To jsem zjistila,že mi to vadí od konce 6.měsíce těhu.a ta malá taky pěkně trénovala.to bylo samé kop,kop a zase kop.Také jí to nejspíš vadí.
Tak za chvilku půjdu dělat nějaké jídlo.
Tak snad jste to přečetly až do konce. :*[]: :a:

kašli na to, já to měla zase s máti, že jí nic nebylo a já to problila a proležela, oni si to ani neuvědomujou, že blbě kecají. hlavně, že je teď líp... no mě by taky nenapadlo, že nebudu normálně chodit do práce a bude to takovej horor, holt někdo má štěstí, budiž mu přáno... někdo ne, no nedá se nic dělat, to nezáleží na nás, hlavně ale toho cíle se dočkáme všechny

To jsou fakt blbci. Já jsem taky blila, do půlky těhu, skoro každý týden jsem měla nějakou komplikaci, no, proležela jsem to celý. Měli by být šťastní, že jste oba v pořádku a ne, vymyšlet hovadiny. Kašli na ně. Já se se svou tchýni taky moc nemusím. Když jsme přišli o mimi, tak mi ještě pomalu sjela, že jsem to řekla zbytečně brzo, že ona už se těšila a teď nic. kravka. Jako bych to snad udělala schválně. A teď máme malýho na světě už skoro půl roku a viděla ho párkrát. Dlab na ně. Jsou prostě jiný

plne te chapu a citim s tebou, na tchanovce se vy....prdni. Jelikoz me to same delaji taky plus i jine. Vim, ze to pak desne zamrzi a zaboli. Proste, se nad to povznes
Drzim ti palecky aby te to dlouho netrapilo a osilam pohlazeni do briska :a:

Ahojky, víš co je zvláštní ?
- že takhle blbě většinou kecaj jenom tchýňové :00:
Takže to přejdi,protože to asi taky o něčem svědčí, ne?? ;)

Ahoj Marci, vykasli se na ne, ja vim ze to cloveka hodne zamrzi - ja to mam doma taky porad protoze holt ac jsme zacli o nekolik hodne mesicu driv tak otehotnela a porodila moje sestra driv nez ja. Za cele tehu pribrala 9kg protoze proste uz na zacatku mela nadvahu, nic ji nikdy nebolelo, nezvracela proste pohoda. Ja mam ted v 27tt "uz" 7,5kg nahore a porad se mi to zdravi sype (ted mam v pytli ledvinu, zkraceny cipek, bricho mi tvrdne uz od 16tt...) tak jsem z toho na palici. Navic jsem skoncila na pracaku takze penize zadny a podpora od nasich?? Porad jen slysim co dostal od nasich malej...Proste ona je nej a jeji malej o tom slysim porad a nikdo se nezepta co my....ale uz si zvykam a ver, ze to ze bude treba v tehu vypadat lip nebo bude hubenejsi, bude chodit do prace nebo na pilates z ni neudela dobrou mamu. Moje sestra porodila cisarem a proto si rekla ze nema cenu kojit, ze nebude jak blbec prikladat malyho co dve hodiny a cekat, takze je od zacatku na nutrilonu. Ja vim ze ja bych zabojovala i kdyby melo jit vsechno ostatni stranou - a tohle je to dulezity, budes pro svoje miminko ta NEJ mama a na tom Ti musi zalezet - at si nejaky pilates strci vis kam.

Marci, souhlasím s holkama.. Vyprdnout se na to.. Já taky tři měsíce zvracela a nebyla jsem schopna skoro ničeho, kolem mne všechny těhulky, že jéé tobě je tak blbě.. Neměla jsem kolem sebe nikoho komu by bylo špatně... Takže jsem si už řikala, že jsem snad nějaká divná, že je blbě jenom mne. Pak jsem se ale na všechny vykašlala.. Víš jak, ty víš nejlíp, co tvému mimískovi dělá dobře a co ne. A proč dělat něco, co tobě nevyhovuje. Fakt kašlat na všechny.. Vím, že to občas dost dobře nejde, zvlášť když je to rodina, ale mají být rádi, že jste oba v pohodě a nic Vám neschází.. Drž se :k:

NO vidíš to a někteří tchánovci mají rozum a ti Tví jsou ... :s: Marcelko nic si z toho nedělej, pusť to z hlavy, každý je jiný. Můj chlupatý si taky myslel, že budem jezdit na kole, protože drahá jeho kamaráda na kole jezdila. Až ze mě žuchl první hematom, byla jasné, že budu ležet a ležet a drahá jeho kamaráda mi byla u zadku! Každá jsme jiná a každý dobře ví, jak je namáhavé zvracet dva dny - natož 4 měsíce. To je tělo úplně v troubě.
Vys... se na to takové kecy mám nejradši... a příště, až bude pršet, tak si dej do uší třeba nějakou hudbu pianko, možná to pomůže.

Ahojky kočko, vůbec si z toho nedělej hlavu - já mám celé těhu problémy s krvácením, takže jsem od nějakého 10.tt doma a moje tchýně to taky nějak nechápe... Měla jsem totiž zakázáno dělat spoustu věcí a ona mi ještě vyčítala, že manžel doma vytírá, luxuje a tak... Ona totiž měla obě těhu úplně bezproblémové, takže nechápe, že někdo to může mít jinak... Už dávno jsem to vypustila z hlavy a třeba jí ani neříkám, že když budu cítit tu potřebu, že si nechám dát u porodu epidural, protože to bych si taky něco vyslechla... Na to co dělá kamarádka nebo ostatní se vyprdni, dělej jen to co vyhovuje tobě a je pro tebe dobré... Opatruj se...

Ahojda,
je mi moc líto, že ti dělaji tchánovci takové divné dusno. :$$: Víš, asi by bylo lepší si to tak nepřipouštět... Jinak by ses z toho zbláznila... A to by nedělalo dobře tobě ani tomu malému u tebe v bříšku.
Já mám to štěstí/ nebo taky velkou smůlu, že moje tcháňata to zatím nějak neřeší - jsem v 9tt a tchýně se už připomíná o výsledky - zítra jdu na kontrolu, kde bych poprvé měla vidět i slyšet :h: No, co si budu nalhávat, chce to vědět, protože si mě prostě oblíbila - její syn je totiž její oblíbeneček... Ona svoji dceru (je starší než syn) nemá moc ráda, dává jí to dost najevo, i když tvrdí, že mezi nimi rozdíl nedělá. DĚLÁ a jakej... !!! Jsem ale ráda, že mě bere, pže ji budu fakt potřebovat - svoji maminku už nemám... :\/: Když jsem si jejího syna vzala, prohlásila, že už má ne dvě, ale tři děti. Fakt mě to dojalo, ale moji maminku mi prostě nenahradí... Takže takhle to mám já...
Promiň, zase sem se nechala unést svýma myšlenkama.... :°: Chtěla jsem Tě trochu uklidnit, ale nevím, jak... Zkus si to tak nebrat. Na jednu stranu moje tchýně taky říká, že dnešní holky nic nevydržej. Ona když čekala obě děti, tak makala prý do 8. měsíce a po asi třech měsících doma musela zas do práce - jenže za to mohla doba. Přece kdyby ji nenutili,tak by asi taky nešla... Ale ona je fakt dost tvrdá. Holt byla vychována mezi 4 bratry jako jediná holka, takže asi fakt měla režim... Ale za to my prostě nemůžeme /myslím já a její dcera/... njn.
A co Tvoje mamka, co ta na to říká? (teď jen doufám, že ji ještě máš...)
Papa :a: a drž se :one:

ahoj, to mi je líto že tě takhle srovnávají. Asi by bylo nejlepší jim říct že je to každé věc co dělá v těhotenství a ať se nestarají-že jsi takhle spokojená. Prď na ně. Důležité je že se takhle cítíš dobře a že je miminko v pořádku-brzy budeš maminka. Sice je hezké že tvoje kamarádka cvičí a nepřibírá-ale otázka je jakej to na ní a mimi bude mít vliv do budoucna...

Ahojky, vykašli se na ně, každý nemůže cvičit a dělat vše jak kdyby nebyla těhu. ja mam kolegyni která je od 3 měsíce na nemocenské a je pořád doma. Takže si z toho nic nedělej, a hlavně se do ničeho nenut. dělej jen to at je ti dobře a mimi taky . páčko :-)

Ahojky, netrap se , odbyla bych je nejakou inteligentni vetou jako treba: ze ma jinou telesnou stavbu a jine zdravotni problemy a ze by mohly vedet ze dve ruzne osoby se nemohou fyziologicky srovnavat :P
A jeste bych prehodnotila duvod toho , jaktoze tchanovci vedi o tom co dela tva kamoska???? to divne... nic bych jim nerikala a basta..
tak se drz a kasli na ne, beztak je tlaci bota kvuji necemu jinemu a netreba se tim stresovat, clovek se nikdy nezavdeci, ale pomuze vhodne zvoleny strucny argument, hlavne bych jim nedavala najevo ze mi to vadi...ale ukazala bych jim ze jsem na sebe i tak hrda , ze pres vsechny problemy s nevolnosti tehulkujes a drzis se ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky