Smutné vánoce :-(

02.12.2009

Přeji hezké ráno všem, dnes jsem 29DC a co myslíte? v noci šílené křeče a ráno už je tady :spid: :§) , tiše jsem doufala že nedorazí, včera mi bylo super. Myslela jsem si že milačkovi dám pod stromeček // a nic :§) . Ted jsem měli 3 měsíc snažení, mam dneska z toho všeho depku nevím co dál. Mám začít měřit BT? nevím jak na to nerozumín těm stránkám, dívala jsem se na ně jak tady vkládáte ty grafy a nerozumím tomu. Nevím do kdy měřit. Nevím zda mám začít pít kontryhelová čaj ani nevím kde ho seženu.

Mám koupit miláčkovi nějaké vitamíny? ja beru llístovku.

Promiňte za tu slohovku, ale je mi fakt smutno :§)

Přeji všem hezký den a všem snažilkám pod stromeček //

Ahojda Verko :a: Tak to jsme na tom uplne stejne,ja jsem dnes taky dostala mrchu :spid: :r: :r: :r: A zaciname tedy ted v prosinci 4.mesic snazeni...Jsem z toho taky moc smutna,ze to opet nevyslo a ze nemuzu dat priteli a sobe ten nejkrasnejsi darecek pod stromecek,ale na druhou stranu si zase rikam,ze tu jsou i snazilky,ktere se snazi o mimi mnohem dyl nez ja a taky jsou tu holciny,kterym tehu treba nevyslo-prisli o miminko nebo maji v tehu ruzne problemy,maji nemocne mimisky a tak...a ty ja vsechny hrozne moc obdivuju za to,jak to vse zvladaji a jak jsou silne...my musime byt taky silne a snazit se na to moc nemyslet-vim jak je to tezke,ale ono to prijde...vsechny se uz brzy dockame,uvidite holky :w: :w: :w: Preji Tobe Verko a i vsem ostatnim snazilkam mocinky moc stesticka!!!!! :c: :c: :c: :k: :k: :k:

Ahoj :a: zrovna dneska jsem se odhodlala,že si taky začnu číst a psát s podobně " postiženými " snažilkami...Každý měsíc kdy ta potvora dorazí je smutný :\/: ,ale po 3 měsících snažení nemusíš být zoufalá...s manželem už se snažíme skoro 2 roky a pořád nic :§) .Ale taky nezoufáme a statečně bojujeme!!Teď mám naordinovaný clostibegyt a multivitamíny( i manža) a pokud nepomůže tak mě v lednu objedná můj dr.na laparoskopii.Spermio už máme za sebou a je to dobré,takže jsem na řadě já :*8*: !!Taky bych si moc přála abych mohla už konečně oznámit že bude :cc): :|P: :/;x: .Manžel by se zbláznil radostí.

Je mi to líto, ale nesmutni, však ono to mimi jednou vyjde. Hlavně člověk na to nesmí myslet, já vím je toi těžké. Já bych také chtěla dát manžovi testík se // ale tenhle měsíc mi to nevyjde a ani s tím nepočítám. Chvilkama chci strašně mimi ale pak zase na to přestanu myslet. Držím vám pěstičky aby vám to vyšlo co nejdříve !!! :) http://www.prckoviste.cz/monika

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka