jak odebrat moč 3měsíčnímu mimču?

02.12.2009

Holky máte některá zkušenost s odebráním moči u holčičky.dr.mi dala sáček,který se lepí na pipku,ale samozřejmě,že nelepil.všechno šlo vedle.mám přinést ranní moč.no a ještě říkala,že mám zkusit dát pod malou nějakou misku.ale to nevím jak dlouho budu čekat. máte některá radu,prosíííím.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,pokuď nemusí být sterilní,nevidím problém.Do jakekoliv skleničky,třeba od léků,samozřejmě vypařené,moč nabereš.Stačí jí rozbalit a čekat nad ní dokouď nezačne čůrat.Pytlíky jsou na houby,pokuď je neumíš nalepit a i tak se to kolikrát nepovede.Jo a mimča moc rádi čůrají,když jim strčíš teploměr do zadečku.Začnou tlačit a je hotovo :)

Mám sice kluka, ale chytala jsem moč tak, že jsem ho rozbalila a čekala. Pak už se jen trefit do zkumavky :) . Ale nikdy to moc dlouho netrvalo, max. 10 minut. Horší mi to přijde teď, když je mu 14m, ještě mu nevysvětlím, že má být v klidu a furt mi někam zdrhá :)

male vždycky čůrá když se ráno vzbudí, tak jak se vzbudí tak ji podrž nad miskou a ona se ti vyčůrá... je to vlastně princip bezplenkové komunikační metody

In reply to by yvka

děti čůrají i po kojení tak do deseti minut, když si ji podržíš v náručí jakoby v klubíčku, zádičkama na svém břišku tak se ti určitě po chvilce vyčůrá, takové tříměsíční dítě čůrá vlastně v jednom kuse, tak co dvacet minut, tak si ji nech třeba rozbalenou delší dobu...

ahojky, já malou dala na přebalovák, dr mi poradila dát ji na bříško studený hadr, docela drastárna, ale pomohlo to. Za chvilku se vyčůrala a já chytala do zkumavky na moč.

Tak my máme kluka, tak to bylo jednodušší, ale vím, že prostě čurá po chvilce jak se probudí a po kojení. Tak zkus vystihnout tyto chvilky.

jejda...tak to nevim. Ochladit bříško je blbí-mohlo by jí potom bolet.No nezbývá než čekat-což je tedy síla. A ani trošku moče jsi jí neodebrala do toho sáčku?

In reply to by JaMiOn

než jsem jí přilepila sáček tak se počůrala mimo - ve 4 ráno.a potom v 8 když jsem se dívala,jestli tam něco je,škubla sebou a zase to šlo vedle.musím to donést do 8.30.tak uvidím zítra...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky