Report z 1.12.

01.12.2009

Tak a je tu prosinec. I když nemusím ten předvánoční blázinec, tak mám prosinec moc ráda (ještě kdyby třeba sněžilo) - což bude asi i tím, že mě 5.12. před 27 lety přinesli rodičům všichni čerti (jak s oblibou říkají), manžel má narozky 11.12., no a pak Vánoce a Silvestr... prostě měsíc plný oslav :dance:
Tak jsem se ráno konečně odhodlala a vyrazila na testy na cukrovku - odběry i vypití té fuj tekutiny jsem zvládla nad očekávání, potkala jsem tam i několik moc fajn spolutěhulí, tak jsme se vzájemně podpíraly a válely se po sobě,když se některé neudělolo dobře... musel to na nás být pohled :) Pak jsem vyrazila do Českého rozhlasu odnést dárky pro děti z dětských domovů http://www.rozhlas.cz/darujhracku a fofrovala zpět pro výsledky na cukr. Nic mi k tomu neřekli, ale dle výsledků hodnot 4,9; 8,2 a 5,3 mmol/l si říkám, že by to mohlo být OK :one: No uvidíme co na to řekne 8.12. můj dr. kam se chystám do poradny a taky konečně na UZ (už se nemůžu dočkat, až se na mimíska zase podívám) a taky doufám, že nám objasní co jsme :°*°: nebo :°~°:
Zatím první info bylo že kluk, pak zase že holka - tak si říkám, že do třetice bychom se mohli k něčemu přiklonit :\x: aby bylo jasno, ale ono je to už v celku jedno - hlavně aby jsem zdárně přečkali 2v1 aspoň do toho 8.2.2010, kdy se máme :||):
Jinak musím zaklepat, že jsme bez obtíží - když pominu občasné nevolnosti, které se vrátily, spánkový deficit a trošku ten pohybový nekomfort, ale to jsou fakt prkotiny, takže si přeji - jen tak dál :qu:
Takže včeličky a ostatní spolubojovnice - ať Vám i mimískům je fajnově a krásný prosinec!!!!

Ja jdu v pondeli na posledni ultrazvuk tak se tesim.U me tedy jsou si jisti,ze to bude kluk,ale i tak se nemuzu dockat az uvidim jak radi. :a:

Tak to jsme taky zvědavé, co se nakonec z Wer-unky, kterou přinesli všichni čerti, vyklube :s: Já jdu 7. a už se moc těším. Prosinec je pěkný měsíc... mám ho ráda, on každý měsíc v sobě něco má, když se tak nad tím zamyslím :) Tak se opatruj, odpočívej a dej zas vědět :a: :)

In reply to by Andělína

to jsem Andělí taky zvědavá... kdo se vyklube :) Už jsem se smířila s tím, že to bude asi překvápko, no ale co... aspoń bude nějaká legrace :) Tak já jdu na počest toho prosince zadělat těsto na první várku cukroví... tak pak pošlu aspoň obrázky, když se zadaří... :) Krásný den :a:

Tak to přeju všechno nejlepší předem.. Já mám narozeniny 6.12. a taky 27 :-)
Máte to takhle hezky pohormadě.. Já mám snad všechny kamarádky v prosinci, prostě střelci:-D
Přeju ať se vám mimísek ukáže a máte konečně jasno. To já už doufám, že se to nezmění, prej kluk jako buk asi tak 5x potvrzenej :-) Takže hezké oslavy a ať je vám stále tak dobře jako doposud..

In reply to by MarushkaH

to je super a ještě takhle hned za sebou :one: Takže taky posílám předem velkou gratulaci, ať je vše dle tvých představ a pak to znáš... hlavně to štěstí, zdraví, lásku a splněná přání, no a samozřejmě ať jsi ty i :°~°: mimísek absolutně v pořádku!!!

Ahoj Weru, tak to je super, ze se citite dobre, a co by jste radsi, prcinku,nebo pindika??? Nam je to jedno, hlavne at se mu dari a v unoru se v poradku narodi. Jinak predem prejeme vse nej k narozkam, hlavne zdravicko a stesticko pro Tebe a mimiska!!!! Opatrujte se s prckem. :a:

In reply to by Pecicka

kdo se nám nakonec :||): ale já si tak nějak odjakživa přála holčičku, když nám pak řekli že je tam :°~°: tak jsem byla nejprve trochu zklamaná, ale pak jsem si vynadala, že jsem pitomá a hlavně že je mrňous OK a začala jsem se chystat na Vojtíška, no a pak řekliže je to :°*°: ... tak jsem byla celá zmatená. Manžel se hned přeorientoval na Madlenku a tak s bříškem i mluví, já jsem zdrženlivější a říkám bříšku "myška nebo mrňous" a počkám co nám řeknou toho 8.12. :) Takže všechny věci co zatím máme jsou barevně celkem neutrální :) a taky děkuji moooc za milé přání k narozeninám!!!

Tak to je fajn,že se cítíš dobře.Už jsem myslela že tayd jsme jen takové těhule co mají potíže :) já jsem byla na kontrole v pátek a mimísek je o týden větší tak snad se nám nenarodí nějaký obřík :) Taky budu slavit narozeniny 9. ale máte to v prosinci stejný jako mi v lednu.převážnou čás rodiny máme v lednu,tak jen doufám že miláček tam vydrží minimálně do února.
Tak ti držím palečky aby se vám cipísek ukázal pěkně věděli jste co budete mít.A jaké máte jména?

In reply to by silvulinecka

za milou zprávu :) No ve jménech jsme měli hned od začátku jasno:
:°*°: Eliška a :°~°: Vojta.
Pak jsem si ale začala všímat, že Elišek je poslední dobou docela hodně a tak jsme se ujednotili na Madlence :#~:
Jmenuje se tak sice moje maminka (nejsem zrovna zastáncem stejných jmen v úzké rodině, pak se musí říkat "malá" a "velká" apod.), ale když ono je to tak hezké a vznešené jméno, že jsme měli hned jasno! No a co vy a výběry jmen?

In reply to by Wer-Unka

:C]]: ahoj my jsme ve jménech měli jasno skoro hned.Pro holčičku nám zůstala Terezka z prvního těhu a pro kluka jsme si mysleli,že Kryštufek ale nakonec náš malý došel s Tomíkem a tak budeme mít po taťkovi Tomáška.
Madlenka je moc hezké jméno,škoda že mi víme,že nosíme kluka ale halvně ať jsou zdarví a vše jde hladce.Jinak vše nej k narozeninám.Já jsem vykoukla na svět před 26 lety 9.12.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka