tvrdnutí bříška

02.12.2009

Ahoj holky
Jak to máte s tvrdnutím bříška a s CS? A kolik vám váží mimi? Mě tvrdne v klidu tak 5x spíše večer, magnézko beru jen tak nepravidelně....čekám už třetí mimi, tak to nehrotím, ale v minulých dvou těhotenstvích jsem takové problémy neznala. CS mám 4-dle dr. vše drží dobře.Budeme mít Emmu a ted už váží 1707 gr.To jsem zvědavá, kolik ještě do porodu přibere.A kolik já.......zatím mám +13 kilo.Ale spíš v břiše.Mějte se mooooc hezky:-)))

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,já jsem ted 30+5 tvrdnutí bříška mám už od 19t. a to dost čato! Beru 4 krát deně 2tablety magnézka a přes vánoce jsem jsem ještě chodila každý den na injekce magnézka do žíly!Jinak CS mám 4 a váha miminka byla ve 30+3 1530g, bude to holčička Nella! Tak zatím ahojky!

Ahoja, já jsem dnes 38+0 a tvrdnu tak 30x denně a hlavně večer. Úplně mě to zabijí, protože u prvního jsem s prvním píchnutím v podbřišku jela rodit :) , takže tohle vůbec neznám. CS jsem měla minulej tejden myslím 2-3 a malinká vážila prý v 36tt 2400, což jim ale moc nevěřím. Já měla u prvního CS v den porodu ráno 0 a to jsem přenášela dva týdny. Je pravda že tohle těhulkování je nějak o moc víc složitější a únavnější :///: . Já mám teď myslím 19 kilo nahoru a taky všichni tvrděj že jen v bříšku, no nevím :s: . Emma je moc hezký jméno, kamarádka taky jednu minulý týden přivedla na svět. Tak přeju krásný zbytek těhulkování!!!

no ja cekam prvni miminko holcicku a jsem 37+3,s tvrdnutim briska ti nejak moc nepomuzu protoze jsem to mela zatim jen par krat asi na 10 sekund mi ztvrdlo a trosku to bolelo,ale jinak ok jinak mala mi vazi ted okolo 3,20Kg uz to mam za par tak s myslim ze mala uz moc te vahy nenabere,jinak ja mam 20kilo nahore:-)pry to sice na me videt nejde ze to mam v brisku aleje to tiha:-)tak si to uzivej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka