zkrácený čípek:-(

01.12.2009

Ahoj holky,

tak mi na poslední poradně zjistila mudr zkrácený a chabý čípek...napsala CS 2..nevíte jak moc je to tedy nebezpečné? Říkala, že k předčasnému porodu to není, že se ještě neotvírám, beru magnézko a mám polehávat...Máte někdo zkušenost? Příští úterý jdu na kontrolu a taky na OGTT..bleee a ve středu na 3D ultrazvuk.Už se moc těším:-)

já mám teď podobný problém (taky 25 tt), mám CS 3 a jelikož pořád pracuju, tak mě chce dr. nechat na neschopence... mě řekl, že by to mohlo vyústit v předčasný porod, ale ne v této fázi, takže asi spíš záleží, jak to bude nebo nebude pokračovat.... tak držím palce ať jste v pořádku :-)

Ahoj, jen takový dotaz - vidím, že tady všichni ví, o co jde a že vám to nějak doktor(ka) měří. To se zjistí na ultrazvuku? Nebo vás doktor prohlíží i normálně na křesle? Mě ještě od začátku těhotenství neprohlížel jinak než jen ultrazvukem, tak snad je to normální... a o čípku mi teda taky nic neříkal, on je takovej nemluva :-/

Kdyby to bylo vazne neposle te jen tak domu. Ja mam po konizaci cipku a od zacatku tehu ho mam 2cm, ted na posledni kontrole v 25tt mi do tehu prukazky napsala 1,5cm takze se mi taky zkracuje ale nijak to neresila takze asi dobry. Papkej pekne magnezko a nestresuj se, musime tem doktorum trosku verit i kdyz je to nekdy tezke. Uzij si 3D a pohlad prdolku!!

já má CS 2 už od začátku těhu a akorát mi dr. řekla, že mám mít klidový režim. Jinak nic a to jsem ve 26tt.

Ahojky, myslím, že to bude ok ;) hlavně odpočívej, spíš polehávej a nic nedělej, žádný předvánoční shon...... příští úterý se uvidí, třeba už to bdue lepší, budu držet palec :one: :a:

In reply to by Dzakynka

A ja co koukam do prukazky tak jsem normalne holky zjistila ze kdyz jsem byla na pohotovosti v 16tt tak jsem ho mela (mereno uzv) 4,5cm a o tyden pozdeji u sve doktorky mi do prukazky napsala 2cm (ale ona to meri jen rukou prohmatem) ?? Takze je to asi rozdil??? Jsem z toho jelen..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka