to je nářez.......:-((((((((((((((((((((((((((()

02.12.2009
Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Raduš.ka

já si myslím že patří každý katastrofický člínek ohledně těhotenství a dětí číst,já nevím jak ty ale já když si něco přečtu ohledně dětí co se kde stane nebo těhotenství tak si dávám větší bacha a můžu být připravená že se může stát i něco jiného...to že když jsem byla těhu tak jsem třeba nevěděla o tom když malá nebude kopat delší dobu,není to dobře,to že se může stát dítěti kvůli dudlíku -udušení,jsem si přečetla tady od jedné holčiny,o monitoru dechu se nedávno ještě nemluvilo,až když děti začaly umírat začlo se o tom mluvit nahlas-vynalezli monitor dechu....myslím si že vše špatné je k něčemu dobré,nemluvím zrovna o tomhle případu,ale tohle je fakt ukázkový případ toho,že těhulky budou brzy maminky a žijou za sebe i za dítě a o to víc by měly bojovat a né se nechat odbýt,to je jen můj názor..

Už se to tu řešilo včera. Je to hrozný, ale zbytečně bych tu tím nestrašila maminky, co mají porod před sebou.

In reply to by Raduš.ka

já si myslím že není čím strašit...pokud se nenechají odbýt jako tahle tak si myslím že nemají mít z čeho strach...spíš je to příklad k tomu aby si těhulky opravdu stály za svým a pokud budou cítit že není něco v pořádku tak by si měli vyšetření prostě vydupat nebo zažádat o jiného doktora..

In reply to by verča 2

Myslíš že měla pocit že se nechala odbýt a odcházela od doktora s tím že není něco v pořádku a ona to ví a vědomě ohrožuje svoje mimi a sebe? Protože přesně tak to vyznělo. Já se spolíhám na doktora, od toho tam je. Sama mám 14 dní před termínem a samozřejmě že mám strach ale nic jinýho než věřit doktorům mi asi nezbývá.

In reply to by KajaG

já Ti nevím asi je pravda na obou stranách...ale pokud ti fakt není dobře což té mamince nebylo a její gynekoložka ji poslala domu, asi bych zkusila ještě jinou nemocnici, ale fakt nevím to je těžko a každopádně je to strašná tragédie, ale my rozhodně o tom víme jenom to co je napsáno v bulváru. Nemá cenu to vubec řešit, je mi z toho hrozně, když si představím jak se těšila na miminko a ted...no hnus, ale někdy se doktorum věřit nevyplácí, instinkt je instinkt!!!! Víš jak se to říká raději jet stokrát...

In reply to by Lukášek duben

To máš stopro pravdu koči. Já to teď fakt beru asi podle sebe a vím že s těma doktoroma není sranda. Já si třeba musela minule vymrčovat aby mi doktor zkontroloval to, co mi můj doktor kontroloval na každé poradně, protože tam jsou problémy. Moc to nechápu. Ale opravdu pokud ti doktor řekne, vše je ok a těhulka před porodem pojede jinam, (víš jak to je před tím porodem, rozhází nás úplně všechno) budou si všude myslet že je hysterka a prostě jen zkouší, kde jí dřív vyvolají porod anebo udělají císaře. Je to sice hloupý srovnání ale automechanikovi taky věřím, když mi opravuje auto, protože nic jinýho mi nezbyde. A každopádně je to strašná tragédie :r: , je mi strašně líto rodiny.

In reply to by verča 2

no, já teda jednou šla vyjukaná na zákrok pod narkozou, protože večer předtím byl v televizi pořad o tom, jak lidi prodělali klinickou smrt. šla jsem na druhý císař a byla jsem vyjukaná, abych náhodou neochrnula po tom spinálu. Ono jedna věc je zdavý rozum, ale zas druhá pud sebezáchovy.Já bych se bála. člověk by měl počítat se vším a být vděčný za to, že ho potkalo to lepší,

In reply to by verča 2

Jj úplně s tebou souhlasím určitě nejde o to někoho strašit u nás v porodnici je taky jeden doktor který má všechno na "háku" a když jsem měla problémy s tím že se my malý v těhu přestával hýbat a moje doktorka mě poslala na vyšetření jestly se malej náhodou v bříšku nedusí tak konstatoval že sice má šnůru kolem krku ale že o řešit nebude až při porodu termín jsem měla až za 16dní mojí doktorku málem trefil šlak jak jsem jí to říkala a okamžitě volala primáři a domluvila císař.Malej nakonec přišel na svět dva dny pře císařem měl smolku ve vodě což se stává při přidušení mimi a dvakrát šnůru kolem krku.Tak si těhulky aspon budou dávat pozor a nenechají se odbýt.

In reply to by verča 2

Odbýt??? Doktoři by měli vědět zda ji přijmout k porodu, nebo ne, ona byla laik. Mě taky můj gynekolog hnal do porodnice a oni mě poslali domů a to jsem zdravotník...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky