Výsledky dnešní kontroly ;) - aneb já to říkám, že máme otesánka ;)

02.12.2009

Ahoj holky, tak po dnešní skoro probdělé noci (nejdřív z tety Mišky a pak z toho, že když jsem konečně usnula já, tak se malá za hodinu probrala na krmení a největší gol se jí povedl, když se vzbudila v 5:10 a my měli v šest vstávat ;) ) mám ale dobrou náladu. Teta Miška má konečně Vikinku u sebe, další Vikinky jsou na cestě ;) a my se byly dneska převážit u pana doktora. Takže, pokud to nevíte, tak zítra máme 4 týdny, od minulého týdne jsme přibraly 280g :jawdrop: (Andisku pěkně jsme se sekly obě ;) ), takže vážíme 2850g a za ty 4 týdny jsme vyrostly o 4cm, takže teď máme 51cm ;)
Já to říkám pořád, že to bylo jinou váhou a malá je otesánek ;) I sestřička když viděla naše napapaný bříško, prohlásila, že my určitě hlady netrpíme :s:

Eminka je moc šikovná holčička :-) Jen tak dál :-) Moc si přeju, aby se ten náš prďola umoudřil, vykoukl na svět a my už jsme taky mohli podávat podobná hlášení :-)

ahojky taky jsme byli u doktorky a vse dobre ocni parada a kluci pribraly za 2tydny 1000g a honzik dokonce pres kilo a vyrostli jsme taky o 4cm za2 tydny to mame ale sikulky ze

Emička ma byt po kom šikulka.....Pěkně papa a přibira,jen tak dal holky....Jo Vikinka je sice na cestě ale dost stavkuje,řekla mě že ji nevyhovuje datum 1.12 :s: .
Vy přibirate rychleji než v pupiku,ty jo to leti 4tt,neskutečny

In reply to by mabis

martinko,ja jsem taky myslela že budu někde jindy,ale opak je pravdou....Zase od rana mam nějake kupodivne bolesti,no doufam že tam dole se něco děje,krom toho hnedeho bleeeeeeeeee,co ze mě jde...Podivej Vikinky nějak tavkujou,nebo jinak Viktory je vitěztvi že,tak že vitězej nad nama potvurky jedny zlate,sejrou na nas :s: .
To je krasny že Emička ji až po třech hodinach,to maš fakt dobry,jinak děti se hlaseji dřiv ke kermrni

Tak to je krásný !!!! :C]]: Emička :girl: je šikulka !!!A ty taky když od tebe dostává mlíčko !!!! :$}:
Já vím jak je to úžasný když ti to malinký miminko roste před očima .... Ivča :girl: měla 2,66kg a 47 cm a to byla termínová !!!! :°*°:

shoj Marti krasne zpravy po ranu ....hlavne, ze se Emicce dari taak dobre a Miska ma Vikcu u sebe....doufam, ze uz se do Vaseho klubu taky zaradim co nejdriv :-)... jsem to dneska Vikce v brisku rikala, ze uz ma Miska Viktorku, tak doufam, ze uz si to nejak rozmysli a pujde ven co nejdriv :-)...tak hlavne krasne prospivejte a jdete se vychrupkat, koukam, ze nam Miska dalla vsem takovou trosku besesnou noc :-) ...hlavne ,ze jsou obe v poradku:-) to ta prodbela noc stala za to

In reply to by mabis

zkousim co to da, ale proste ma svou hlavu :-) uplnek, svaracek, sexik , dlouha prochazka nic na ni nezabira...no to se mame na co tesit :-) kdyz uz v brisku si stavi tu svoji malou hlavicku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka