HOLKY, DULEZITE

01.12.2009

ma prosim nektera z vas zkusenosti s centrem asistovane reprodukce Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze? jeslti ano - jaké? děkuju moc...vybírám si CAR a tenhle se mi docela líbí..a co Apolinar?

nebo proste vase jakakoliv zkusenost z prahy? holky, budu vam moc vdecna..

Nazdarek!!! No ja byla s Apolinarem spokojena, byli na me hodny, no a vcera mi tam rekli, ze se ivf povedlo, no a cekame dvojcata!!!! Tak drzim palce

Ahoj, já byla v Praze u Apolináře a všechny tři pokusy hrazené pojišťovnou se nepovedly. Nevím, každému vyhovuje něco jiného, ale tam to na mě stejně působilo, že to tam frčí jak na běžícím pásu. Takové neosobní. Čtvrtý pokus jsme absolovovali v Pronatalu v Praze 4 - Lhotka a povedlo se. Prostředí příjemnější, ale jsou dražší. Také mají největší úspěšnost. Ale myslím, že je to stejně nakonec na přírodě. Když se to má povést, tak se to povede, ale je lepší když se v daném centru cítíš dobře. Dnes máme 4měsíčního drobečka a jsme strašně šťastný. Je to naše sluníčko. Tak pa a držím palečky.

Já byla v ISCARU u Libeňskýho mostu a naprostá spokojenost!!!Všichni se tam chovali naprosto úžasně.Prostě bych příště ani jinam nešla!!!Měj se hezky. :a:Petra a Zbynďa

Ahojky ja osobne mam zkusenost s CAR Gestem a jsem spokojena diky nim jsem tehulka a nadale tam zustavam v peci, vsichni lekari a sestricky co jsem potkala jsou naprosto spickovy opravdu odbornici :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka