Jsem tu nová

28.11.2009

Ahoj holky,
moc Vás zdravím. Jsem tu nová a ikdyž už Vaše příspěvky pročítám delší dobu, teprve dnes jsem se rozhodla se přidat a taky něco napsat. Už jednu téměř 5-ti letou dcerku mám a téměř 2 roky (nepravidelného pohl. styku) jsme se snažili o druhé. Nejdřív jsem to neřešila, ale pak už jo. Z různých příspěvků, co jsem se kde dočetla, jsme začali zkoušet to, co někomu pomohlo. Manželovi jsem koupila peruánskou bylinu MACA a já jsem začala brát vitamínky vitatonik a fytotonik + kyselinu listovou a oba jsme brali vitamín E a selzink. Světe div se, do měsíce jsem otěhotněla. Teď bych měla být cca 6+5. U doktora jsem byla asi 3 dny od vynechání menstruace, ale ne kvůli těhotenství, ale na běžnou prohlídku po roce. Těhotenství mi ještě nepotvrdil, ale říkal že asi ano, protože jsem měla takový namodralý čípek a to prý bývá známkou nejistého těhotenství. Pozval mě na 2.12.09 (což bude ve středu), aby bylo už něco vidět (zřejmě už srdíčko).
Prosím Vás ale o radu. Měla jsem dost těhotenské nevolnosti, poslední týden mě bolel (skoro celý den) žaludek a měla jsem ho jak po opici. A včera a dnes nic. Tak mám strach, protože jak tu čtu ty články, tak vím, že to může znamenat i něco špatného. Jinak žádné problémy nemám, žádné bolesti v podbřišku (ty byly jen ze začátku), žádné špinění. Holky prosím, napištemi třeba své zkušenosti. Stalo se to některé z Vás, že by Vám nevolnosti z ničeho nic tak brzy ustaly a přitom bylo vše v pořádku? Nezbyde mi asi nic jinýho, než čekat do středy.
Díky moc za vyslechnutí a všem těhulkám přeju krásný a zdavý miminka a snažilkám brzké nalezení 2 čárek na testu.
Míša

Ahoj, hlavne moc gratuluji k dalsimu tehotenstvi a k tvemu dotazu - ja jsem dnes cca 7+5 a silnejsi nevolnosti mam necelych 14 dni (nezvracim, ale cely den jsem jak po opici), ale stejne jako tobe se mi stane, ze najednou je mi jeden podstatne lip (sice ne 100%, ale podstatne lepe). Verim, ze bude vsechno v nejlepsim poradku!! Moc drzim palecky.

In reply to by eemily

Moc ti děkuju za podporu. Stjeně se ale strašně bojim. Hlavně potom, co jsem četla příběh Marsi.
Mám hrozný strach. Ale stejně to bohužel neovlivnim, takže děj se vůle boží.
Přeju ti, ať nemáš žádné problémy a porodíš zdravé miminko.

In reply to by pavluska

Ahoja,
moc ti děkuju za přivítání. Doufám, že bude vše O.K. Už se zase nevolnosti přihlásili, ne tak silné, ale jsou, tak jsem zas o něco klidnější.
Už se nemůžu dočkat středy 2.12.09, jdu na ultrazvuk a moc moc se bojím, aby bylo vše v pořádku. Už by asi měo být vidět srdíčko a dostanu obrázek :cc): A co ty? V kolikátém ty jsi týdnu ? :a: Míša

In reply to by misulekrisťule

Ahojky držím palečky aby bylo vidět srdíčko a vše bylo v pořádku :s: já sem tět podruhé těhotná tak musím věřit že to tentokrát dobře dopadne :) podle MS sem 6+1 ale podle mě jsem4+1 tak nevím dneska jsem byla na krvi už po druhé, poprvé byla nízká hodnota hcg byla352 to mi jí brala po7dnech spoždění tak asi proto.Zejtra se dozvím jestly se zvišuje .Já nevolnosti nemám jen mě bolej hrozně prsa a záda a ze začátku mě bolel podbříšek, ale tet je to už lepší.Mě na ultrazvuk pošle zas doví kdy :( Tak dej zejtra vědět a držím palečky :a: Pája

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky