Nová těhule

19.11.2009

Ahoj holky,
tak jsem po ranních 3 testíkach a jasný dvě čárky:-) Trochu překvápko, ale už se začínáme docela těšit. K doktorovi jsem objednaná až za 14 dní, což mě dost překvapilo. Chtěla jsem mít jistotu už dřiv. Nevíte někdo, jak jisté jsou testy z lékáren? Zatím všem pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,

já jsem před týdnem zjistila, že jsem těhotná a doktor si mě pozval až na 11.ledna. Jinak těhotenské testy jsou dnes většinou 99,99999999% :) Taky jsem měla podobné obavy...chtěla jsem to slyšet prostě od doktora...ale pak se objevilo pár příznaků a jsem si jistá na stopro. Vítám tě mezi těhulkama!!! :)

In reply to by Misa.cici

Tak jsem byla včera u doktora je to na 100%. Říkal 6+2, chci se zeptat chápu to dobře že 6 jsou týdny, ale co ta 2? Vím že je to blbý dotaz, ale teď jsem se tak zamyslela, že ani nevím co to opravdu znamená....

Ahoj, na tom není nic divného, že tě dr. objednal až za tak dlouho. Já bych měla být v 6 týdnu podle výpočtů a na UZ pořád jen váček a v něm se už cosi líhne, ale srdíčko furt nikde. Jdu znovu až za týden, tak by tam už to srdíčko mělo být. Jsem o to víc vynervovaná, že tam pořád chodím a pořád nic... lepší si počkat a pak už budeš mít hned jasno. Jinak jez na co máš chuť a trochu se šetři, netahej žádné těžké věci a radši moc nelez mezi lidi kvůli těm chřipkám :-)

já myslím že si 100 pro těhotná tak gratuluji.Doktor asi chce to miminko vidět i na utz a to tak brzy vidět není.já jsem asi 8 týden.poprvé jsem byla u diktora to jsem byla 3 týdny těhotná a doktor mi nemohl jistě potvrdit že jsem těhotná.šla jsem až za 3 týdny a to už bylo vidět.A máš první?A jak se cítíš?

In reply to by martan

No je to první, cítím se nadšeně :-), ale nechci zas tak moc jásat, když všude čtu jak časté jsou v tomto období předčasné potraty a tak. Máme z toho s manželem docela strach. Hlavně nevím spousty věcí a cítím se tak trochu ztracená. Je pravda, že by se nemělo v tomto období lézt do vany? A co multivitamíny a strava? Chtěla bych, aby se miminko mělo co nejlíp. Díky za radu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky